Навіть найдешевший чай перетвориться на шикарний напій: що можна додати для смаку
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 12584
Не купуйте чай із добавкою – готуйте його вдома
Як затишно сидіти вдома з чашкою ароматного чаю, якщо на вулиці сніг або мряка. Варто приготувати цей напій — і стає тепліше на душі.
Ми зі Shuba знаємо, як зробити чашку ароматного чаю ще краще. Завдяки простим добавкам напій вийде краще, ніж у ресторані. Готувати такий чай просто, а результат – одне задоволення.
Що додати до чаю для яскравості смаку
Класична добавка в чай — мед, його багато хто додає в чай. За бажання можна додати напій трохи лимона — він збалансує солодкий смак меду.
Завдяки своїм зігріваючим властивостями кориця як добавка в чай дуже доречна в холодну пору року. Вона маскує трав’янистий смак чаю та дарує святковий настрій.
У чай також можна додавати ягоди. Вони додадуть чаю поживності, солодощі та незвичайної текстури.
Відмінними натуральними підсолоджувачами можуть стати цитрусові. У чай можна додавати як скибочки, так і вичавлений сік, а при віджимі можна використовувати ситечко. Лимон та грейпфрут додадуть напою аромату, а апельсин - тонкого приємного смаку.
Для яскравості смаку можна додати в чай м’яту, а для ніжності — мелісу. Вони також допоможуть замаскувати землистий смак зеленого чаю.
А ось пікантності напою додасть імбир. Чим довше ви настаюватимете імбир — тим прянішим буде напій.
Заварити чай можна за допомогою фольги. "Телеграф" раніше ділився незвичайним лайфхаком.