Заварити чай чи зварити яйця: незвичайні способи використання фольги

Читать на русском
Автор
4590
Ці трюки точно вам потрібні будуть
Ці трюки точно вам потрібні будуть. Фото obozrevatel.com

Розповідаємо, куди ще можна застосувати фольгу

Зазвичай ми використовуємо фольгу для запікання продуктів. З цією незамінною в кулінарії річчю страви виходять соковитими та ароматними, а деко — чистим.

Проте досвідчені кулінари використовують фольгу для запікання та інших ситуаціях. Разом із Shuba розповімо, як її ще можна використати, щоб спростити своє життя та заощадити бюджет.

Як можна використовувати фольгу для випікання на кухні

Якщо ваша форма для випікання велика, вам допоможе фольга. З неї можна зробити форми для запікання пирогів меншого чи іншого розміру.

З фольги можна зробити кондитерський мішок будь-якого діаметру. Скрутіть конус, заповніть його кремом або глазур’ю, кілька разів зігніть верхній край, відріжте гострий кінчик і можете використовувати.

Фольгу можна використовувати для контейнерів з їжею. Просто зробіть перегородку із фольги — і ваші страви не перемішаються.

Збризкайте сухий хліб водою, загорніть у фольгу і відправте в духовку на п’ять хвилин при 180–200°С. Завдяки цій хитрощі хліб стане свіжим.

Фольга також допоможе заварити чай. Насипте потрібну кількість чаю у фольгу, скрутіть у вигляді мішечка, зробіть отвори зубочисткою. Прив’яжіть нитку до кінчика мішечка, опустіть у чашку і проблема вирішена.

Спробуйте загорнути банани фольгою та відправити у холодильник. Так вони пролежать довше.

За допомогою фольги можна також зварити яйця. Якщо ви загорнете їх у фольгу та опустіть в окріп, яйця не тріснуть і не витечуть.

Фольга також допоможе, якщо термос або термочашка погано тримають тепло після заварювання гарячих напоїв. Оберніть їх фольгою — і проблему вирішено.

Фольга ще може допомогти запобігти засмічуванню кухонних труб. Спробуйте цей лайфхак — і ви позбавитеся проблеми.