Не дайте себе обдурити: найпростіший спосіб визначення справжнього чаю

Читать на русском
Автор
14311
Простий, але ефективний спосіб
Простий, але ефективний спосіб. Фото poglyad.tv

Небагато води, пару секунд часу — і ви впевнені у чаї

Для багатьох чай давно став звичайним напоєм. Цей корисний та вгамовуючий спрагу напій завжди присутній у нашому меню. Що зігріває краще за улюблений напій з домашньою випічкою?

У магазинах полиці буквально ломляться від різноманітності сортів чаю. Однак часто можна зіткнутися з підробкою цього улюбленого продукту. Разом із "Главредом" поділимося, як визначити якісний чай від низькопробної підробки.

Як відрізнити натуральний чай від підфарбованого

Відкриємо один секрет: якісні чаї розкривають свої аромати та смак лише у гарячій воді. У цьому легко переконатися, заваривши чай у звичайній гарячій воді.

Хто б міг подумати, що ця властивість допоможе нам визначити підробку. Щоб переконатися в тому, що ми купили натуральний чай, нам знадобиться лише трохи холодної води.

Візьміть лише один пакетик чаю або невелику кількість заварки та відправте в холодну воду. Підфарбований, неякісний чай видасть себе одразу і колір води зміниться миттєво.

Простий спосіб допоможе вам визначити якість чаю. Ця хитрість допоможе вам у випадках, якщо ви сумніваєтеся у покупному продукті.

До речі, за допомогою чаю можна залучити успіх. Головне – правильно його пити.