Ніжні як хмара та солодкі як мед: готуємо незвичайні сирники із секретом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1246
Так сирники ви ще не готували
Золотисті пишні сирники – один із найкращих сніданків. Їх варіантів досить багато: солодкі чи солоні з кропом, сирники з маком чи геркулесом.
Сьогодні ми разом із Shuba поекспериментуємо та приготуємо незвичайні сирники. По-перше, борошно ми замінимо на манку. По-друге, при приготуванні сирників ми додамо білий шоколад і обваляємо їх у кокосовій стружці. Снідайте та насолоджуйтесь ідеальним смаком.
Як приготувати сирники з білим шоколадом
Інгредієнти на 6 порцій:
- сир — 350 г;
- яйце куряче, велике — 1 шт.;
- манна крупа — 3 ст. л.;
- шоколад білий — 100 г;
- борошно, кокосова стружка — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- У миску відправляємо сир, яйце, манку. Все ретельно перемішуємо за допомогою вилки.
- В отриману суміш додаємо поламаний на дрібні шматочки білий шоколад і перебиваємо занурювальним блендером до однорідного стану. Залишаємо на 10 хвилин "відпочити".
- З отриманої маси руками формуємо невеликі сирники та обвалюємо їх у кокосовій стружці та борошні.
- Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо сирники з усіх боків до золотистого кольору.
Подаємо сирники зі згущеним молоком і насолоджуємось. Смачного.