Ніжні як хмара та солодкі як мед: готуємо незвичайні сирники із секретом

Читать на русском
Автор
1246
Ідеально до сніданку
Ідеально до сніданку. Фото prostoway

Так сирники ви ще не готували

Золотисті пишні сирники – один із найкращих сніданків. Їх варіантів досить багато: солодкі чи солоні з кропом, сирники з маком чи геркулесом.

Сьогодні ми разом із Shuba поекспериментуємо та приготуємо незвичайні сирники. По-перше, борошно ми замінимо на манку. По-друге, при приготуванні сирників ми додамо білий шоколад і обваляємо їх у кокосовій стружці. Снідайте та насолоджуйтесь ідеальним смаком.

Як приготувати сирники з білим шоколадом

Інгредієнти на 6 порцій:

  • сир — 350 г;
  • яйце куряче, велике — 1 шт.;
  • манна крупа — 3 ст. л.;
  • шоколад білий — 100 г;
  • борошно, кокосова стружка — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. У миску відправляємо сир, яйце, манку. Все ретельно перемішуємо за допомогою вилки.
  2. В отриману суміш додаємо поламаний на дрібні шматочки білий шоколад і перебиваємо занурювальним блендером до однорідного стану. Залишаємо на 10 хвилин "відпочити".
  3. З отриманої маси руками формуємо невеликі сирники та обвалюємо їх у кокосовій стружці та борошні.
  4. Розігріваємо сковороду з олією та обсмажуємо сирники з усіх боків до золотистого кольору.

Подаємо сирники зі згущеним молоком і насолоджуємось. Смачного.