Рецепт-п’ятихвилинка: цей хачапурі приготується, поки закипає чайник
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 49958
Раз-два — і хачапурі на столі
Хачапурі – смачна та ароматна випічка з Грузії, яка прижилася і в Україні. Вони бувають різних форм та видів. У Грузії хачапурі подаються на стіл майже щодня.
Якщо вважаєте, що приготувати цю страву складно — ви просто не куштували рецепт Shuba. Список інгредієнтів та час приготування хачапурі дуже малі, а смак вийде просто неймовірним. Вам навіть не доведеться включати духовку — страва приготується на сковороді під кришкою лише за 5 хвилин! Ніжне тісто і найсмачніша начинка не залишать байдужими нікого.
Як приготувати хачапурі за лінивим рецептом
Інгредієнти:
- молоко 2,5% — 200 г;
- яйце куряче, велике — 1 шт.;
- сіль — до свого смаку;
- сир сулугуні — 180 г;
- масло вершкове 73% — 30 г;
- борошно — 150 г.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо молоко та яйце, перемішуємо до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо борошно та сіль, все перемішуємо.
- Сир сулугуні натираємо на великій тертці, додаємо в тісто і знову ретельно перемішуємо до однорідності.
- Розігріваємо сковороду з маслом, викладаємо в неї тісто і смажимо хачапурі до золотистої скоринки.
Подаємо хачапурі з грузинським супом-харчо. Вийде неймовірно смачна вечеря.