Більшість цього не знає: як правильно зберігати кавові зерна
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Так кава не втратить аромат і не відволожиться
Насичена, ароматна кава – це не просто напій. Це справжнє мистецтво в кожній чашці — з ним ми прокидаємося, кава нас бадьорить і надає енергії цілий день.
Щоб зберегти його яскравий аромат та насичений смак, необхідно знати, як правильно зберігати каву у зернах. Декілька хитрощів "Главреда" продовжать "життя" улюбленому напою.
Як правильно зберігати каву в зернах
Щоб зберегти смак та аромат кави, необхідно пересипати зерна у спеціальні пакети з клапаном. Вони не пропускають повітря і завдяки цій каві довше зберігатиме свіжість та аромат.
Відмінний варіант для зберігання улюбленого напою – кухонні шафи та морозильна камера. Однак не варто відправляти каву в холодильник – так напій втратить аромат. Краще все ж таки відправити його в темне прохолодне місце.
Також варто пам’ятати, що у питанні зберігання улюбленого напою важливий фактор – час. Каву в зернах краще вживати у перші кілька тижнів після відкриття упаковки. Однак якщо дотримуватися правил зберігання, він радуватиме вас ароматом і смаком набагато довше.
Кава також вам знадобиться для приготування пікантної курочки. Спробуйте — і всі оближуть тарілки.