Кращий спосіб використати залишки яєць — зробити салат: вийде смачно і бюджетно

Читать на русском
Автор
Салат виходить дуже пікантним
Салат виходить дуже пікантним. Фото shuba.life

У вас не пропаде жодне яйце після Великодня

Після Великодня залишилися варені яйця і не хочеться викидати їх? Тоді пропонуємо приготувати незвичайний салат.

Варто додати до них твердий сир, зелень та один незвичайний продукт – курячі серця – і у вас на столі не тільки ситний, а й корисний салат. Це ідеальний варіант для тих, хто стежить за талією – страва виходить ситною та малокалорійною. Рецептом ділиться Shuba.

Як приготувати салат з яєць і курячих сердець

Інгредієнти на 4 порції:

  • серце куряче — 500 г;
  • сир твердий — 150 г;
  • яйця курячі варені — 4 шт.;
  • цибуля — 75 г;
  • кріп, гілочка — 70 г;
  • майонез 72% — 75 г;
  • оцет 9% — 30 мл.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо невеликими шматочками та заливаємо окропом на 15 хвилин.
  2. У цей час готуємо маринад для цибулі. Для цього 250 мл води відправляємо 30 мл оцту. Підготовленою сумішшю заливаємо цибулю і залишаємо на півгодини. Після маринад зливаємо, а цибулю викладаємо на друшляк.
  3. Твердий сир натираємо на великій тертці. Яйця чистимо від шкаралупи та нарізаємо середніми кубиками. Подрібнюємо кріп.
  4. Курячі серця відварюємо в підсоленій воді до готовності — на це знадобиться близько 30 хвилин. Даємо охолонути прямо в бульйоні та нарізаємо четвертинками.
  5. Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника і перемішуємо.

Також з яєць можна приготувати салат із пекінською капустою. Спробуйте і не пошкодуєте.