Це вб’є ваш iPhone: що в жодному разі не можна робити при зарядці

Читать на русском
Автор
3413
Телефон iPhone дуже чутливий
Телефон iPhone дуже чутливий. Фото Freepik

Важливі правила врятують пристрій

Спеціалісти рекомендують уникати нічної зарядки мобільних телефонів. Користувачам iPhone краще вибирати безпечніший час для заряджання свого пристрою.

Згідно з інформацією Mirror, багато хто воліє заряджати свої телефони вночі, але така звичка може нести певні ризики. Сам технічний гігант Apple попереджає про можливі наслідки неправильного підключення телефону до електромережі. Зокрема, компанія радить використовувати провідну зарядку в приміщенні, що добре провітрюється.

Як не можна заряджати iPhone

Заряджання під ковдрою або подушкою становить підвищений ризик, тому в компанії не рекомендують спати з гаджетом, адаптером живлення або бездротовим зарядним пристроєм. Заборонено також поміщати ці предмети, підключені до джерела живлення, під ковдру, подушку або прямо до тіла. Експерти зазначають, що при використанні зарядок від сторонніх виробників ризик спалаху збільшується, особливо якщо адаптер не відповідає стандартам безпеки компанії.

Також варто уникати того, щоб залишати гаджет поблизу води чи інших джерел рідини. Волога, у поєднанні з пошкодженими кабелями або зарядними пристроями, може спричинити загоряння, ураження електричним струмом та інші небезпеки.

Раніше ми писали, як перевірити стан батареї iPhone. Усього парою натискань можна визначити, наскільки працездатний акумулятор вашого гаджета.