Ваш бюджетний телефон здатний на більше: як змусити його працювати на максимум

Читать на русском
Автор
4439
Телефон
Телефон. Фото freepik.com

Прості поради розкриють усі його можливості

Не всі можуть дозволити собі смартфон преміум-класу, багато хто користується бюджетними моделями. Однак навіть недорогий телефон таїть у собі безліч можливостей.

Про те, як максимально використовувати бюджетні телефони, розповів сайт Gizchina. Поради експертів допоможуть перетворити доступні моделі на потужний пристрій.

Перш за все, необхідно стежити, щоб гаджет працював на максимумі своїх можливостей — регулярно оновлювати програмне забезпечення, очищувати кеш-дані та видаляти непотрібні програми. Власникам таких телефонів краще використовувати полегшені версії популярних програм, що прискорить роботу пристрою.

Щоб телефон зі скромним об’ємом батареї не сідав занадто швидко, заряд можна заощаджувати регулюючи яскравість екрана, керуючи фоновими програмами та увімкнувши режим економії заряду. Також можна придбати портативний зарядний пристрій, щоб завжди мати можливість підзарядити смартфон.

Щоб зробити свої фото та відео більш якісними, потрібно вивчити та використовувати налаштування камери. Також можна поекспериментувати з різними програмами для камери та використовувати природне освітлення для зйомок. Підвищити якість фото можна за допомогою базових програм для редагування, таких як Snapseed.

Не нехтуйте безпекою та конфіденційністю. Фахівці радять встановити надійний додаток для захисту даних. Також необхідно перевіряти дозволи програм та використовувати надійні паролі.

Крім того, важливо тримати телефон чистим, регулярно очищаючи екран, корпус, динаміки, камеру. Обов’язково використання чохла та захисної плівки або скла для дисплея.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому телефон "гальмує". Це може відбуватися з кількох причин, знаючи які ситуацію можна виправити.