Зробіть кульку з фольги та покладіть у сумку: це позбавить незручності з волоссям

Читать на русском
Автор
29699
Фольга є у кожному будинку
Фольга є у кожному будинку. Фото Pexels

Покупні антистатики більше не стануть у нагоді

Алюмінієва фольга найчастіше використовується для запікання та зберігання продуктів, головне вибирати правильну сторону в залежності від завдання. Але кмітливі люди знайшли багато інших застосувань для цієї речі далеко за межами кухні. Виявляється, вона може "приборкувати" наелектризоване волосся.

Як фольгою прибрати наелектризованість волосся

Одна з проблем, яку приносить міжсезоння та зима – наелектризованість волосся. Шапки, капюшони та шарфи не сприяють збереженню ідеальної укладки. Після цих аксесуарів волосся завжди стає дибки та пригладити його без застосування спеціальних засобів практично неможливо. Постійно носити за собою засоби для укладки волосся не дуже зручно. У такій ситуації допоможе фольга.

Зробіть з фольги невелику кульку і проведіть нею по волоссю за напрямом його зростання. Статична електрика зніметься і волосся прямо на очах стане гладким і слухняним.

Якщо завжди мати при собі таку кульку в сумочці або косметичці, наелектризоване волосся більше не буде для вас проблемою.

Раніше "Телеграф" розповідав про незвичайне застосування пухирчастої плівки на кухні. Вона може працювати ще і як антишум.