Покладіть пухирчасту плівку в кухонні шафи: це позбавить вас неприємних ситуацій

Читать на русском
Автор
96209
Плівка допоможе на кухні
Плівка допоможе на кухні. Фото Pexels

Несподіване застосування для пухирчастої плівки

Пухирчаста плівка призначена для захисту речей при падіннях та ударах. Винахідливі господарі придумали використати цю річ, щоб зробити свій будинок теплішим. Але це далеко не всі корисні властивості повітряної плівки. Вона може стати в нагоді й на кухні.

Як використовувати пухирчасту плівку на кухні

Кухонні шафи зазвичай догори забиті технікою та продуктами. Тихо витягнути потрібний предмет практично неможливо. Виправити це дуже просто за допомогою пухирчастої плівки.

Це ідеальний лайфхак для батьків малюків, які докладають усіх зусиль, щоб небажаний шум не розбудив їхніх дітей. Плівка захистить техніку від пошкоджень, а домочадців – від зайвого шуму.

Просто візьміть пухирчасту плівку і застеліть нею дно шаф та ящиків. Ця річ ідеально підходить для місця, де зберігаються столові прилади, які можуть видавати шум. Це просте рішення дозволить вам зберегти тишу та захистить предмети від ударів та подряпин.

Також пухирчаста плівка ефективна при очищенні жирних, але дуже тонких поверхонь, які можна пошкодити щіткою або губкою. А ще її добре використовувати для теплоізоляції харчових продуктів.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно користуватися фольгою. Залежно від завдання використовуйте глянсову чи матову сторону.