Лайфхак від стюардес: як розігріти їжу, якщо немає мікрохвильовки та плити

Читать на русском
Автор
7781
Розігрівати так їжу можна будь-де
Розігрівати так їжу можна будь-де. Фото Pinterest

Знадобиться лише дві речі

Розігріти їжу без мікрохвильовки та плити цілком можливо, якщо скористатись одним лайфхаком. Цей секретний спосіб досить популярний серед стюардес, які часто стикають з тим, що у готельному номері та на борту літака немає ні того, ні іншого.

Про це розповіла стюардеса Джейд Наомі у своєму TikTok. Вам знадобиться гаряча вода та поліетиленові пакети, а також трохи терпіння, адже процес нагрівання їжі у такий спосіб потребує певного часу.

Для початку продукти, які потрібно розігріти, помістіть у контейнер, а після цього – у поліетиленовий пакет, щільно його завʼязавши. Усе це покладіть до ще одного пакету, більш щільного, і залийте гарячою водою. Якщо ви боїтеся протікання, можна використати ще і третій пакет.

Далі залишається запастись терпінням та чекати, адже їжа підігріється протягом 30- 45 хвилин.

Зауважимо, що стюардеса зізналась, що цей спосіб не дуже зручний, але коли хочеться поїсти теплого, то вона вдається до цього лайфхаку так само як і її колеги.

Раніше "Телеграф" писав, що існує п’ять способів, як підзарядити телефон навіть в умовах відключення світла. А також ми дали поради, як знизити енергоспоживання смартфона.