Що робити, якщо у квартирі дуже холодно: простий лайфхак із TikTok

Читать на русском
Автор
1975
Як зробити тепло в кімнаті без обігрівача — легко та швидко
Як зробити тепло в кімнаті без обігрівача — легко та швидко. Фото Freepik

Для цих трюків не потрібно нічого

Взимку холод стає головною проблемою і вам може знадобитися надійний спосіб утеплити взуття. А якщо у вас холодно у квартирі, ми розповімо простий та ефективний метод підвищити температуру у приміщенні. Потрібно всього кілька кроків, щоб зробити ваше житло теплішим і комфортнішим у холодні місяці.

Як зробити, щоб у кімнаті було тепло – корисні поради

З наближенням зими утеплення квартири чи будинку стає важливим питанням. Іноді не потрібні кардинальні зміни, і просте коригування в розташуванні меблів може зробити справжню різницю в температурному режимі.

Один з ефективних лайфхаків, який розкриває користувач @the.cosyclub у TikTok, полягає у проведенні перестановки у приміщенні. Автор ролика стверджує, що цей метод дійсно працює і допомагає зберігати тепло у своїй оселі.

Блогер підкреслює важливість наявності простору між меблями та батареями. Багато хто з нас зазвичай не звертає уваги на те, наскільки близько до радіаторів стоять:

  • дивани;
  • шафи;
  • ліжка;
  • тумби.

Адже навіть невелика перестановка може вплинути на тепловий баланс у приміщенні. Щоб меблі не поглинали тепло від батарей, необхідно приділяти увагу відстані між ними. Не обов’язково переміщати всі предмети в центр кімнати — навіть невеликий прозір має значення.

Якщо розташувати меблі на певній відстані від батарей, можна домогтися того, щоб тепло краще розходилося кімнатою. Таким чином, ви забезпечите рівномірний розподіл температури в приміщенні.

Друга порада, яка може вам стати в пригоді — підніміть і покладіть нижню частину штор на підвіконня. Тепло від батарей піде до кімнати, а штори затримають холодне повітря від вікна.

Раніше "Телеграф" розповідав, який рецепт напою, що зігріває, допоможе, коли за вікном мінус. Такий безалкогольний глінтвейн можна навіть дітям.