Покладіть у пралку целофановий пакет: чим це корисно

Читать на русском
Автор
1858
Цей лайфхак вас здивує
Цей лайфхак вас здивує. Фото radiotrek.rv.ua

Що покласти в пральну машину, щоб зібрати шерсть та волосся

Якщо у вас вдома є домашній улюбленець, то ви точно часто стикаєтеся з проблемою шерсті на речах та постільній білизні. Раніше ми розповідали, як позбутися від шерсті за допомогою серветки. Тепер поговоримо як це зробити за допомогою звичайнісінького целофанового пакета.

Якщо ви переймаєтеся, що пакет може пошкодити тканину, то дарма. Целофан розкладається при температурі 175-205 °C. Про це пише Obozrevatel.

Навіщо класти пакет у барабан пральної машини при пранні

  • По-перше, він притягує на себе шерсть та волосся. Целофан має електростатичні властивості, що притягує частинки, що зазвичай чіпляються до тканин. Такий спосіб стане для вас рятівним, якщо у вас вдома є домашній улюбленець.
  • По-друге, це захищає фільтр пральної машини. Пакет — це липка пастка, яка збирає на себе сміття та все непотрібне. Таким чином не доведеться часто розбирати фільтр та чистити його від шерсті, волосся, ворсу та сміття.
  • По-третє, целофановий пакет допомагає запобігти злипанню прального порошку. Не завжди він повністю розчиняється при пранні. Така проблема виникає через неправильний режим прання або ж неякісний порошок.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися від неприємного запаху з пральної машини. Ми поділилися корисним лайфхаком.