Як швидко розморозити філе без мікрохвильовки: хитрий спосіб

Читать на русском
Автор
3942
Куряче філе розморозиться навіть без спеціального девайсу
Куряче філе розморозиться навіть без спеціального девайсу. Фото shotam.info

Цей спосіб виручить, якщо м’ясо потрібне швидко

Ми розповідали, як обрати якісні крабові палички. Тепер ділимось ще одним кулінарним лайфхаком, який, без сумніву, виручить вас у складний та терміновий момент.

Якщо до салату чи іншої страви вам потрібне куряче філе, його, перш за все потрібно розморозити. На цей процес в ідеальних умовах йде чимало часу. Особливо, якщо у вас немає мікрохвильовки та режиму розморожування. Однак рішення є. На pixelinform поділились цікавим лайфхаком, який пришвидшить процес.

Для того, щоб втілити його в життя, знадобиться лише вода. Вона повинна бути обов’язково холодною.

Діяти потрібно так:

  1. Перш за все, занурюємо м’ясо в каструлю. Об’єм каструлі при цьому повинен мінімум у 5 разів перевищувати об’єм продукту.
  2. Заливаємо куряче філе прохолодною водою. Додаємо кілька дрібок кухонної солі. Розмішуємо вміст каструлі. Білі кристали повинні повністю розчинитися у воді.
  3. Залишиться тільки зачекати, поки куряче філе розмерзнеться. Після цього можна спокійнісінько використовувати його для створення чергового кулінарного шедевра.

Окрім як просто запекти чи посмажити, куряче філе є складовою багатьох страв. Ми розповідали, як приготувати з ним оригінальний салат.