Не всі знають про цей спосіб: як відмити засохлий жир на кухні

Читать на русском
Автор
6754
Як швидко і просто відмити глянцеву та матову кухню
Як швидко і просто відмити глянцеву та матову кухню. Фото burdastyle.ru

Кухня знову стане чистою завдяки простим засобам

Кожна господиня прагне створити затишок на своїй кухні, підтримуючи чистоту та приємний аромат. Незважаючи на це часто після приготування їжі на різних поверхнях кухні залишаються жирні сліди, змити які простою водою буває складно.

Для того, щоб позбутися жиру на кухні, не обов’язково купувати дорогі хімічні засоби. Натомість, можна скористатися більш доступним, але цілком ефективним засобом, інформують "Белновости".

Як відмити кухню від жиру

Так, із забрудненнями відмінно справляється лимонний розчин, який можна легко приготувати в домашніх умовах. Для цього необхідно в літрі чистої теплої води розчинити упаковку лимонної кислоти та додати 100 мл миючого засобу. Після цього ретельно перемішати компоненти та нанести масу на забруднення.

Розчином можна чистити як меблі, так і кухонні пристрої. Його необхідно нанести на поверхню та залишити на 30 хвилин. Через цей час залишиться лише протерти забруднення мочалкою та витерти залишки ганчіркою. Наприкінці потрібно лише насухо протерти поверхню.

А якщо на вашій обробній дошці залишаються неприємні запахи, рекомендуємо скористатися ефективними та недорогими підручними засобами за порадою "Телеграфа". Завдяки їм піде не лише запах, а й знищуватись бактерії.