Одна річ збереже тепло в будинку та захистить від плісняви: що наклеїти на вікна

Читать на русском
Автор
58748
Нетипове утеплення вікон
Нетипове утеплення вікон. Фото freepik.com

Недорогий, але дієвий засіб

Взимку у квартирі нерідко з’являється цвіль. Зазвичай вона виникає у ванній, туалеті, на підвіконнях та вікнах. Але часто вона вражає не тільки стінки, а й навіть штори в інших кімнатах.

Існує безліч причин утворення цвілі, але, швидше за все, це пов’язано з поганою вентиляцією та відсутністю ізоляції всередині будинку, що сприяє створенню більш холодного та вологого середовища. Розв'язання цієї проблеми запобігатиме виникненню плісняви, а також збереже тепло в приміщенні. Один з найбільш ефективних та доступних способів боротьби з пліснявою – ізоляційна плівка для вікон, пише Express.

Ізоляційна плівка для вікон – це тонка пластикова плівка, яка наноситься безпосередньо на скло, щоб ефективно зменшити втрати тепла та забезпечити кращу ізоляцію. Зазвичай цей предмет наносять за допомогою фена.

Використання ізоляційної плівки створює ефект додаткового скління, або "третього скла". Проте коштує набагато дешевше, ніж замінювати вікна.

Також вона обмежує або взагалі запобігає утворенню конденсату, ще більше знижуючи ризик появи плісняви та грибка у будинку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зберегти тепло у квартирі за допомогою панчох та рису. Простий саморобний засіб захистить від протягів.