Американський "король гарнірів": найпростіший салат нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6994
![Відмінна бюджетна закуска з найпростіших продуктів](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/3/75/1bc1e1c8-f0cd412b02d6f36ee0a0d414f3359753.jpg?v=6289_1)
Чудовий салатик або гарнір до будь-чого
Ми ділились рецептом дуже простого салату з буряком. Тепер розповідаємо, як готувати Коулслоу — це закуска, яку американці можуть використовувати як універсальний гарнір до будь-якої страви.
Це класичний салат зі свіжої капусти, в який додають інші овочі, горішки та ароматну заправку. Класичним рецептом поділились на порталі "Файні рецепти".
Інгредієнти:
- 300 г білокачанної капусти
- 1 синя цибулина
- 1 велика морква
- 2 стебла селери
- 1 ч. л. яблучного оцту
- 1 пучок петрушки
- 1 варений жовток
- 3 ст. л. кунжутної олії
- 0,5 склянки смаженого арахісу
- 1 ч. л. гірчиці
- сіль
Спосіб приготування:
- Очистити овочі. Капусту тонко нашаткувати і розім’яти руками з сіллю.
- Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати півкільцями, селеру — скибочками, петрушку подрібнити.
- Горіхи чистимо. Обсмажуємо їх кілька хвилин на сухій сковороді.
- Жовток збити з гірчицею та оцтом. Продовжуючи збивати, тонкою цівкою вливати олію.
- З'єднати капусту, моркву, цибулю, селеру, петрушку та горіхи. Полити заправкою, приправити сіллю та перцем, ретельно перемішати.
У рецепті використовується яблучний оцет, але можна замінити його на будь-який інший, який вам подобається, наприклад, винний, рисовий або бальзамічний. Також ми ділились рецептом салату олів’є по-закарпатськи.