Запасіться яйцями та беконом: такі міні-омлети близькі проситимуть щодня

Читать на русском
Автор
819
Не тільки апетитна, а й зовні оригінальна страва
Не тільки апетитна, а й зовні оригінальна страва. Фото Ідеї для сніданку та вечері

Навіть омлетом можна вразити свою сім’ю

Якщо вранці набридло готувати звичайний омлет, пропонуємо поекспериментувати. Давайте побалуємо близьких незвичайними міні-омлетами з беконом.

Це простий спосіб приготувати звичайну страву незвичайним способом. За рецептом "Ідей для сніданку та вечері" порційні маленькі омлети запікаються у духовці у формах для маффінів, а бекон служить своєрідними стінками цих крихітних відкритих пирогів. До речі, ви можете не обмежуватися необхідними за рецептом інгредієнтами і додавати інші продукти на ваш смак — наприклад, сир, гриби або улюблені спеції.

Як приготувати мініомлети з беконом

Інгредієнти:

  • 400 г бекону;
  • 3 яйця;
  • 80 мл вершків жирністю 22%;
  • 4-5 помідорів чері;
  • 2 гілочки петрушки;
  • 1 стебло зеленої цибулі;
  • сіль;
  • мелений чорний перець.

Спосіб приготування:

  1. Духовку розігріваємо до 200°С. Зелень подрібнюємо, помідори нарізаємо кружальцями.
  2. Яйця злегка збиваємо із вершками, солимо і перчимо масу, додаємо підготовлену зелень.
  3. У формочки для мафінів розкладаємо бекон таким чином, щоб утворився кошик. Туди ж вливаємо яєчну суміш і по 2-3 кружечки помідорів.
  4. Форми із яєчною сумішшю відправляємо на півгодини на середній рівень духовки. Через зазначений термін виймаємо форми, залишаємо на 5 хвилин "дійти".
  5. Готові міні-омлети викладаємо на тарілки, прикрашаємо зеленню та подаємо гарячими.

Подаємо такий незвичайний сніданок з пікантною кавою з лимоном та гвоздикою. Смачного!