Запасіться яйцями та беконом: такі міні-омлети близькі проситимуть щодня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 819
Навіть омлетом можна вразити свою сім’ю
Якщо вранці набридло готувати звичайний омлет, пропонуємо поекспериментувати. Давайте побалуємо близьких незвичайними міні-омлетами з беконом.
Це простий спосіб приготувати звичайну страву незвичайним способом. За рецептом "Ідей для сніданку та вечері" порційні маленькі омлети запікаються у духовці у формах для маффінів, а бекон служить своєрідними стінками цих крихітних відкритих пирогів. До речі, ви можете не обмежуватися необхідними за рецептом інгредієнтами і додавати інші продукти на ваш смак — наприклад, сир, гриби або улюблені спеції.
Як приготувати мініомлети з беконом
Інгредієнти:
- 400 г бекону;
- 3 яйця;
- 80 мл вершків жирністю 22%;
- 4-5 помідорів чері;
- 2 гілочки петрушки;
- 1 стебло зеленої цибулі;
- сіль;
- мелений чорний перець.
Спосіб приготування:
- Духовку розігріваємо до 200°С. Зелень подрібнюємо, помідори нарізаємо кружальцями.
- Яйця злегка збиваємо із вершками, солимо і перчимо масу, додаємо підготовлену зелень.
- У формочки для мафінів розкладаємо бекон таким чином, щоб утворився кошик. Туди ж вливаємо яєчну суміш і по 2-3 кружечки помідорів.
- Форми із яєчною сумішшю відправляємо на півгодини на середній рівень духовки. Через зазначений термін виймаємо форми, залишаємо на 5 хвилин "дійти".
- Готові міні-омлети викладаємо на тарілки, прикрашаємо зеленню та подаємо гарячими.
Подаємо такий незвичайний сніданок з пікантною кавою з лимоном та гвоздикою. Смачного!