Це допоможе вам заощадити: як правильно відкривати пляшку з олією

Читать на русском
Автор
3025
Заглушка з кільцем відіграє важливу роль
Заглушка з кільцем відіграє важливу роль. Фото Скріншот відео

Перевірте, чи правильно ви відміряєте олію для своїх страв

Відкриваючи пляшку з олією під кришкою можна виявити пластикову заглушку з петелькою. Вважаючи, що ця деталь марна, її відразу відправляють у відро для сміття. І роблять це дарма. Тому що пластикове колечко важливе для економної витрати олії. Про цей лайфхак мало хто знає, як і про те, навіщо потрібно солити олію.

Приклад правильного використання пломби з кільцем від пляшки з олією показали в TikTok.

Як використовувати кільце від пляшки з олією

У ролику, опублікованому на каналі Cookistwow, видно, як хтось відкриває пляшку олії з кришкою з кільцем. У той час як багато хто викинув би заглушку, знявши її з пляшки, ця людина демонструє, як вона корисна для вимірювання кількості олії. Блогер перевертає пломбу кільцем вниз і вставляє в шийку.

Суть лайфхака полягає в тому, що пломба закриє більшу частину шийки, залишивши вільними лише краї. Таким чином з пляшки не витікатиме багато масла і це допоможе його зручніше дозувати.

Якщо ви все ж таки викинули колечко з пляшки та не хочете наливати багато олії на сковороду, скористайтеся бабусиним лайфхаком. Перелийте масло в невелику баночку або іншу ємність і наколіть половину сирої картоплі на виделку. Зануріть картоплю в масло, а потім змастіть поверхню сковороди.

Раніше "Телеграф" розповідав, як правильно використовувати на кухні фольгу. Залежно від завдань потрібно повертати її глянсовою чи блискучою стороною назовні.