Соковита начинка та смачне тісто: гора пиріжків розлетиться за хвилину
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 85722
![Без особливого клопоту у вас вийдуть повітряні пиріжки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/7/4e/362e067e-e009aea2b09fe2eb08a87b681f05c4e7.jpg?v=0448_1)
Цей чудо-рецепт виручить у будь-якій ситуації
Ароматні, соковиті та золотисті пиріжки – завжди чудова ідея для сніданку чи ситного перекусу. Ми вже готували їх із різними начинками, тому сьогодні здивуємо вас пиріжками з куркою та грибами.
Такі смаколики ми сьогодні готуватимемо разом із "Бабусиними рецептами". Це чудовий спосіб нагодувати сім’ю швидко та смачно.
Як приготувати пиріжки з куркою та грибами
Інгредієнти:
- кефір – 300 мл;
- цукор – 1 ст. л.;
- сіль — 1 ч. л.;
- яйце – 1 шт.;
- соняшникова олія – 20 г;
- борошно — 500 г;
- розпушувач – 1 ч. л.
Інгредієнти для начинки:
- курячі стегна – 400 г;
- печериці – 200 г;
- цибуля – 2 шт.;
- вершкове масло – 50 г;
- вершки – 2 ст. л.;
- сметана – 1 ст. л.;
- сіль — ½ ч. л.;
- перець чорний мелений – на свій смак.
Спосіб приготування:
- У мисці змішуємо кефір, сіль та цукор. Туди ж розбиваємо яйце, вливаємо олію і перемішуємо за допомогою вінчика.
- В отриману масу додаємо борошно, розпушувач і протягом 8 хвилин замішуємо еластичне та м’яке тісто. Накриваємо його рушником і залишаємо на півгодини "відпочити".
- Для приготування начинки цибулю, печериці та м’ясо нарізаємо дрібними шматочками. У сковороді з розтопленим вершковим маслом обсмажуємо спочатку цибулю, потім додаємо гриби, м’ясо. Солимо, перчимо, додаємо вершки та сметану, ретельно перемішуємо.
- Тісто ділимо на 14 рівних колобків, кожен розкочуємо в коржик, викладаємо по ложці начинки та защипуємо.
- Викладаємо швом вниз пиріжки в сковороду з олією та обсмажуємо з обох боків до готовності.
Подаємо пиріжки з м’ясом та грибами з улюбленим напоєм та насолоджуємося. Смачного.