Борошно, окріп і трохи фаршу: пиріжки вийдуть неймовірно соковитими
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 55196
Їх розхоплюють із тарілки ще гарячими
Пиріжки – це завжди чудова ідея для ситного та смачного перекушування. Ми вже готували їх з різними начинками.
Сьогодні "Бабусині рецепти" пропонують приготувати пиріжки з м’ясом. Для їх приготування потрібно лише відкрити холодильник, взяти прості продукти та швидко приготувати страву. Вийде настільки смачно, що язик можна проковтнути.
Як приготувати м’ясні пиріжки
Інгредієнти:
- борошно — 380 г;
- сіль — 1 ч. л.;
- цукор – 1 ст.
- вода – 650 мл;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- соняшникова олія – 30 мл та для обсмажування;
- цибуля ріпчаста — 3 шт.;
- фарш — 300 г.
Спосіб приготування:
- Змішуємо 320 г борошна із сіллю та цукровим піском.
- У сковороду з глибоким дном вливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо борошно, замішуємо тісто і викладаємо його в тарілку.
- Коли тісто охолоне, висипаємо залишки борошна, розпушувач, олію, вимішуємо руками протягом 7-8 хвилин і залишаємо "відпочити".
- Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними кубиками та обсмажуємо в сковороді з олією. Туди ж відправляємо фарш, солимо і смажимо до готовності.
- Тісто ділимо на 20 однакових частин, кожну розкочуємо в невеликий коржик. Всередину кожного коржика викладаємо начинку, защипуємо і трохи сплющуємо.
- Пиріжки викладаємо в сковороду з олією швом вниз, обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків і викладаємо на паперовий рушник, щоб стекла олія.
А на сніданок можна приготувати солодкі облизні. Ця неймовірна страва зникне з тарілок практично одразу.