Борошно, окріп і трохи фаршу: пиріжки вийдуть неймовірно соковитими

Читать на русском
Автор
55196
Ніжні та смачні м’ясні пиріжки
Ніжні та смачні м’ясні пиріжки. Фото babusyni-retsepty

Їх розхоплюють із тарілки ще гарячими

Пиріжки – це завжди чудова ідея для ситного та смачного перекушування. Ми вже готували їх з різними начинками.

Сьогодні "Бабусині рецепти" пропонують приготувати пиріжки з м’ясом. Для їх приготування потрібно лише відкрити холодильник, взяти прості продукти та швидко приготувати страву. Вийде настільки смачно, що язик можна проковтнути.

Як приготувати м’ясні пиріжки

Інгредієнти:

  • борошно — 380 г;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • цукор – 1 ст.
  • вода – 650 мл;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • соняшникова олія – 30 мл та для обсмажування;
  • цибуля ріпчаста — 3 шт.;
  • фарш — 300 г.

Спосіб приготування:

  1. Змішуємо 320 г борошна із сіллю та цукровим піском.
  2. У сковороду з глибоким дном вливаємо воду, доводимо до кипіння, додаємо борошно, замішуємо тісто і викладаємо його в тарілку.
  3. Коли тісто охолоне, висипаємо залишки борошна, розпушувач, олію, вимішуємо руками протягом 7-8 хвилин і залишаємо "відпочити".
  4. Цибулю чистимо, нарізаємо дрібними кубиками та обсмажуємо в сковороді з олією. Туди ж відправляємо фарш, солимо і смажимо до готовності.
  5. Тісто ділимо на 20 однакових частин, кожну розкочуємо в невеликий коржик. Всередину кожного коржика викладаємо начинку, защипуємо і трохи сплющуємо.
  6. Пиріжки викладаємо в сковороду з олією швом вниз, обсмажуємо до золотистої скоринки з обох боків і викладаємо на паперовий рушник, щоб стекла олія.

А на сніданок можна приготувати солодкі облизні. Ця неймовірна страва зникне з тарілок практично одразу.