Намазка з оселедця смачніша, ніж ікра: бюджетна закуска, що збереться з кожного холодильника

Читать на русском
Автор
43358
Таку пасту можна і на бутерброди, і в тарталетки
Таку пасту можна і на бутерброди, і в тарталетки. Фото shuba.life

Чудова закуска на щодень і до святкового столу

Ми розповідали, як дуже смачно замаринувати оселедець у вині. Це смачна і корисна риба, яку можна як їсти самостійно, так і використовувати для приготування різних страв.

Ділимось рецептом чудової намазки з оселедцем. Вона проста у приготуванні, але має насичений та гармонійний смак. Як її приготувати, розповіли на порталі "Добрі Новини".

Інгредієнти:

  • 200 г оселедця
  • 1/2 цибулини
  • 2 великі варені картоплини
  • 3 жовтки
  • 2 ст. ложки майонезу
  • 2 ст. ложки гірчиці
  • 1 ст. ложка часнику
  • Сіль і перець до смаку

Спосіб приготування:

  1. Очистіть оселедець від хребта і кісточок, а потім дрібно поріжте його. Очистіть цибулю від лушпиння і дрібно наріжте.
  2. Варіть картоплю до готовності. Готову картоплю очистіть від шкірки та наріжте на невеликі кубики.
  3. Круто зваріть яйця їх у киплячій воді протягом 8-10 хвилин. Відокремте білки від жовтків, і наріжте останні дуже дрібно.
  4. У мисці змішайте оселедець, нарізану цибулю, картоплю, жовтки яєць, майонез, гірчицю та часник. Додайте сіль і перець на власний смак.
  5. Використовуйте блендер, щоб перетворити все в однорідну намазку. Якщо у вас немає блендера, то можна використовувати звичайну виделку, але в цьому випадку намазка буде не такий однорідною. Перекладіть намазку в чистий контейнер і залиште в холодильнику принаймні на годину перед подачею.

Намазка виходить смачною та універсальною. Подається вона на хлібі, крекерах або використовується як начинка для фаршированих яєць. Також ми ділились рецептом оригінального закусочного торта з крекерів.