Намазка з оселедця смачніша, ніж ікра: бюджетна закуска, що збереться з кожного холодильника
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 43338
Чудова закуска на щодень і до святкового столу
Ми розповідали, як дуже смачно замаринувати оселедець у вині. Це смачна і корисна риба, яку можна як їсти самостійно, так і використовувати для приготування різних страв.
Ділимось рецептом чудової намазки з оселедцем. Вона проста у приготуванні, але має насичений та гармонійний смак. Як її приготувати, розповіли на порталі "Добрі Новини".
Інгредієнти:
- 200 г оселедця
- 1/2 цибулини
- 2 великі варені картоплини
- 3 жовтки
- 2 ст. ложки майонезу
- 2 ст. ложки гірчиці
- 1 ст. ложка часнику
- Сіль і перець до смаку
Спосіб приготування:
- Очистіть оселедець від хребта і кісточок, а потім дрібно поріжте його. Очистіть цибулю від лушпиння і дрібно наріжте.
- Варіть картоплю до готовності. Готову картоплю очистіть від шкірки та наріжте на невеликі кубики.
- Круто зваріть яйця їх у киплячій воді протягом 8-10 хвилин. Відокремте білки від жовтків, і наріжте останні дуже дрібно.
- У мисці змішайте оселедець, нарізану цибулю, картоплю, жовтки яєць, майонез, гірчицю та часник. Додайте сіль і перець на власний смак.
- Використовуйте блендер, щоб перетворити все в однорідну намазку. Якщо у вас немає блендера, то можна використовувати звичайну виделку, але в цьому випадку намазка буде не такий однорідною. Перекладіть намазку в чистий контейнер і залиште в холодильнику принаймні на годину перед подачею.
Намазка виходить смачною та універсальною. Подається вона на хлібі, крекерах або використовується як начинка для фаршированих яєць. Також ми ділились рецептом оригінального закусочного торта з крекерів.