Покладіть кульки з фольги в раковину: дивний, але дієвий лайфхак урятує вас від проблеми

Читать на русском
Автор
26496
Простий спосіб позбавить засмічення
Простий спосіб позбавить засмічення. Фото Freepik

Ви здивуєтеся результату

Засор кухонних труб – проблема, з якою ми час від часу стикаємося. Звичайно, іноді проблему можна вирішити навіть без виклику.

Проте ми разом із "Дача. Сад та місто" розповімо, як уберегтися від цієї проблеми за допомогою фольги. Ваші труби на кухні більше не засмічуватимуться.

Як запобігти засміванню кухонних труб за допомогою фольги

Візьміть звичайну фольгу, яка використовується для випікання, сформуйте три невеликі кульки. Розмір кожної кульки повинен бути таким, щоб вона могла трохи зануритися в отвір зливу.

Підготовлені кульки покладіть кульки у раковину. Тримайте їх там у випадках, коли миєте посуд, овочі, м’ясо.

Вся річ у тому, що при кожному відкритті води кульки почнуть рухатись у решітці зливу. Саме завдяки руху вони не дадуть сторонньому сміттю чи відходам потрапляти у сам слив. Така проста і бюджетна хитрість дозволить вам рідше прочищати злив і вбереже від неприємних наслідків через засмічення.

Але пам’ятайте, що у будь-якому випадку сифон вимагає періодичного очищення від бруду. Тому його варто періодично відкручувати та прочищати, навіть якщо ви чистите труби за допомогою побутової хімії.

До речі, ніколи не змивайте у раковину кавову гущу. По-перше, це шкідливо для труб, по-друге, ви можете знайти їй інше застосування.