Топ-3 продуктів, які категорично не можна зберігати у фользі
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 2969
Їжа, яка зберігається у фользі, тільки псується
Фольга — дуже корисна і практична річ, яку ще називають "металевим папером". Вона широко використовується в кулінарії, допомагає вирішити відразу кілька питань — забезпечує захист продуктів харчування від вологості, дозволяє довше зберігати їхню свіжість і смак при запіканні. Однак, для певної їжі фольга зовсім не підходить.
Нерідко ви можете стикатися з проблемою, коли продукти, що зберігаються у фользі, покриваються плямами і починають мати неапетитний вигляд, пише pixelinform. Нижче представлений список тих продуктів, які не бажано зберігати у фользі.
1. Томати та цитрусові
Фольга не дружить із кислотами. Уникайте контакту фольги з цитрусовими та стравами, заправленими оцтом або томатним соусом.
2. Кислі продукти
У процесі зберігання на деяких продуктах можна помітити білі плями – це алюмінієві солі. Їхню появу спровокував контакт кислот з фольгою. Така їжа не є небезпечною для організму, але самі продукти виглядають просто неапетитно.
3. Теплі продукти
У такому разі є ризик потрапляння алюмінію в організм.
Раніше ми писали, як поводитися з духовкою, щоб щоразу не чистити жирні відкладення. Робіть одну процедуру після кожного приготування.
Важливо:
будь-яка інформація медичної тематики, розміщена на сайті Телеграф, носить інформаційний характер і не являється рекомендацією.
Застосування будь-яких медичних препаратів повинно бути узгоджене з лікарем.