Холодно більше не буде: як не змерзнути на вулиці взимку

Читать на русском
Автор
2942
Як не мерзнути на вулиці в мороз
Як не мерзнути на вулиці в мороз. Фото nikopolnews.net

Як не замерзнути, коли на вулиці холодно

Зима — улюблена пора року багатьох. Однак в цю пору дуже легко замерзнути, просто прогулюючись. Раніше ми вже розповідали, як утеплити ноги, коли холодно. Тепер поговоримо про те, як не замерзнути на вулиці.

Якщо ви дуже мерзнете постійно, варто звернутися до лікаря. Можливо, є проблеми з судинною системою. Якщо з цим все добре, ми разом з Unian підготували для вас декілька порад.

Що робити, щоб не мерзнути

  • Якщо ви палите, зменште кількість викурених сигарет на вулиці. Дим сигарет сповільнює кровообіг. Якщо ви курите на морозі, стає тільки холодніше.
  • Одягайтеся у кілька шарів одягу. Одним з них варто обрати термобілизну. Далі — одяг з несинтетичних тканин. Також варто обирати светри під горло та носити шарф.
  • Носіть із собою термос. Таким чином, навіть якщо стане холодно, ви завжди матимете гарячий напій та, випивши його, ставатиме тепліше. Також можна таким чином гріти руки від термоса.
  • Налагодьте питний режим. Треба випивати 1,5 л води на день. Так водний режим буде правильний та вам не буде швидко ставати холодно.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зберегти тепло у квартирі без опалення. Ми поділилися дієвими способами.