Всього чотири інгредієнти - і салат на столі: смачна страва нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
60350
Простий, швидкий та смачний салат на вечерю
Простий, швидкий та смачний салат на вечерю. Фото lifehacker.ru

Салат виходить насиченим та пікантним

Якщо не хочеться морочитися з вечерею, можна приготувати смачну та ситну страву нашвидкуруч. Це може бути паста, запечені курячі грудки або ж картопля.

Існує немало варіантів й "швидких" салатів. Одним із таких є ситний та смачний салат з куркою, квасолею та морквою по-корейськи. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".

Як приготувати салат з куркою та морквою по-корейськи

Інгредієнти:

  • куряче філе — 1 шт.;
  • морква по-корейськи — 100 г;
  • квасоля — 70 г;
  • сир — 70 г.;
  • майонез;
  • часник — 1 зуб.;
  • сіль, перець.

Спосіб приготування:

  1. Куряче філе відварити, залишити вистигнути, нарізати кубиками.
  2. Сир нарізати кубиками або натерти на великій тертці.
  3. Моркву нарізати.
  4. Квасолю відцідити та промити.
  5. Видавити через прес часник.
  6. Змішати всі інгредієнти, заправити майонезом.

А якщо ви любите смачні салати, рекомендуємо також варіант цієї страви з курячим філе, кукурудзою та маринованою цибулею за рецептом "Телеграфа". Приготувати такий салат досить просто, але він вразить вас неперевершеним смаком та яскравими барвами.