Замісили тісто — і можна ставити чайник: найлінивіший рецепт хачапурі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 25226
Відмінний варіант для швидкого сніданку чи перекусу
Ароматний, ніжний хачапурі – смачна та ароматна випічка з Грузії. Здається, що готувати її неймовірно важко — спочатку потрібно замісити тісто, відправити в духовку і чекати, доки випічка приготується.
Якщо не хочеться довго стояти на кухні і включати духовку, допоможе лінивий рецепт Shuba. Для такого хачапурі вам потрібно буквально пару хвилин часу та кілька інгредієнтів. Спробуйте — і цю грузинську смакоту ваші близькі проситимуть щодня.
Як приготувати ледаче хачапурі на сковороді
Інгредієнти:
- молоко — 200 г;
- яйце куряче, велике — 1 шт.;
- сіль — до свого смаку;
- сир сулугуні — 180 г;
- масло вершкове 73% — 30 г;
- борошно — 150 г.
Спосіб приготування:
- У великій мисці змішуємо молоко і яйця до однорідного стану.
- В отриману масу додаємо сіль та борошно, перемішуємо всі інгредієнти. Туди ж відправляємо натертий на великій тертці сир сулугуні, знову перемішуємо все до однорідного стану.
- Розігріваємо сковороду з олією, викладаємо підготовлене тісто і смажимо до золотистої скоринки з обох боків.
До речі, хачапурі можна подати із супом-харчо по-грузинськи. У вас вийде по-грузинськи смачно.