Стане у нагоді в екстрених випадках: простий спосіб зняти готівку без банкомату

Читать на русском
Автор
31528
Можна також зняти готівку в банкоматі, але без картки
Можна також зняти готівку в банкоматі, але без картки. Фото Freepik

Є цілий список закладів, де можна зняти готівку

У житті може виникнути ситуація, коли вам терміново потрібна готівка, а банкомату поряд немає. На такі випадки є рішення — готівку можна зняти і без банкомату, а, наприклад, у супермаркеті або на заправці. Ми вже розповідали, що робити, якщо банкомат не повертає картку, а сьогодні ділимося способами зняти готівку без банкомату і навіть без банку.

Як виявилося, в Україні є кілька мереж супермаркетів, заправок, аптек та магазинів, у яких можна зняти готівку зі своєї картки, пише itsider.com.ua. Зробити це можна за умови хоча б мінімальної покупки у тому чи іншому магазині. Просто скажіть касиру, що хочете зняти готівку зі своєї картки та озвучте суму, яка вам потрібна. Однак, потрібно пам’ятати, що в різних мережах можуть бути обмеження на суму готівки.

Список мереж супермаркетів, магазинів, аптек та заправок, де можна зняти готівку

  • Сільпо, Fora, Varus, Novus, АТБ, Маркетопт, Ашан.
  • Єва, Аврора, Winetime, Простор, Шик та Блиск, Фокстрот, Зоомастер, Епіцентр, ROSHEN, Крапка, Копійочка та інші.
  • WOG, ОККО, Укрнафта, БРСМ.
  • 911, АНЦ, Аптека оптових цін, Біла Ромашка та інші.

Крім того, ви можете зняти готівку в банкоматі при тому, що у вас немає з собою банківської картки. Однак, потрібно мати при собі смартфон із додатком свого банку. У різних банкоматах ця процедура може відрізнятися, але швидше за все вам потрібно буде ввести номер телефону або підтвердити операцію в мобільному додатку.

Раніше "Телеграф" розповідав, як заблокувати банківську картку в екстреній ситуації. Прості поради, які можуть знадобитися у складній ситуації.