Пошкодуєте, що не знали цей рецепт раніше: найніжніша сирна запіканка нашвидкуруч

Читать на русском
Автор
1837
Ніжна запіканка, що тане в роті
Ніжна запіканка, що тане в роті. Фото elegantwoman.kyiv.ua

Чудовий варіант сніданку

Сирна запіканка чудово смакує до кави на сніданок, її можна їсти як перекус або ж подати на десерт після вечері. Рецептів цієї страви існує безліч й чи не в кожного в нотатнику записаний його улюблений.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати сирну запіканку, яка просто тане в роті, а готується надзвичайно просто. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".

Як приготувати сирну запіканку

Інгредієнти:

  • сир — 1 кг;
  • яйця — 6 шт.;
  • вершкове масло — 30 г;
  • цукрова пудра — 150 г;
  • кукурудзяний крохмаль — 1 ст. л.;
  • манка — 1 ст. л.;
  • ванільний цукор — 1 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Сир пропустити через м'ясорубку або перебити блендером до однорідності.
  2. Додати масло кімнатної температури, перемішати.
  3. В окрему посудину вбити жовтки, додати цукрову пудру, збити міксером.
  4. Невеликими порціями додати до жовтків сирну масу та порційно збити міксером.
  5. Додати манку та крохмаль, перемішати та залишити на кілька хвилин.
  6. В окрему посудину влити білки, збити міксером до пишної піни.
  7. Поступово всипати цукрову пудру, продовжувати збивати до густої піни.
  8. Перекласти збиті білки у сирну масу та акуратно все перемішати.
  9. Змащену маслом форму для запікання присипати манкою, влити всередину тісто, розрівняти лопаткою.
  10. Випікати у попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 50-60 хвилин.

А якщо ви любите сир, рекомендуємо також приготувати десерт без випічки "Райська насолода" за рецептом "Телеграфа". Він виходить оригінальним та смачним.