Пошкодуєте, що не знали цей рецепт раніше: найніжніша сирна запіканка нашвидкуруч
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1837
![Ніжна запіканка, що тане в роті](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/0/d5/e3a79fde-fa4bb3ab97450bc5af77ae1b5b668d50.jpg?v=8132_1)
Чудовий варіант сніданку
Сирна запіканка чудово смакує до кави на сніданок, її можна їсти як перекус або ж подати на десерт після вечері. Рецептів цієї страви існує безліч й чи не в кожного в нотатнику записаний його улюблений.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати сирну запіканку, яка просто тане в роті, а готується надзвичайно просто. А рецептом з нами поділилися на порталі "Прості рецепти".
Як приготувати сирну запіканку
Інгредієнти:
- сир — 1 кг;
- яйця — 6 шт.;
- вершкове масло — 30 г;
- цукрова пудра — 150 г;
- кукурудзяний крохмаль — 1 ст. л.;
- манка — 1 ст. л.;
- ванільний цукор — 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Сир пропустити через м'ясорубку або перебити блендером до однорідності.
- Додати масло кімнатної температури, перемішати.
- В окрему посудину вбити жовтки, додати цукрову пудру, збити міксером.
- Невеликими порціями додати до жовтків сирну масу та порційно збити міксером.
- Додати манку та крохмаль, перемішати та залишити на кілька хвилин.
- В окрему посудину влити білки, збити міксером до пишної піни.
- Поступово всипати цукрову пудру, продовжувати збивати до густої піни.
- Перекласти збиті білки у сирну масу та акуратно все перемішати.
- Змащену маслом форму для запікання присипати манкою, влити всередину тісто, розрівняти лопаткою.
- Випікати у попередньо розігрітій до 170 градусів духовці близько 50-60 хвилин.
А якщо ви любите сир, рекомендуємо також приготувати десерт без випічки "Райська насолода" за рецептом "Телеграфа". Він виходить оригінальним та смачним.