Найсмачніший сніданок за п’ять хвилин: міні-піци на сковороді
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10105
Настільки просто, що можна готувати щодня
Деякі люблять їсти солодкі сніданки та готують вранці вівсяну кашу з фруктами, пишні млинці або смузі з йогуртом та чіа. Інші ж такими продуктами не наїдаються і віддають перевагу солоним сніданкам.
Одним із таких є міні-піци, які готуються за лічені хвилини. Зовні вони схожі на оладки, але на смак, як справжнісінька піца, інформує "1000menu".
Як приготувати міні-піци
Інгредієнти:
- кефір — 1 склянка;
- курячі яйця — 1 шт.;
- пшеничне борошно — 100 г;
- сода — 0,5 ч. л.;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- помідори — 2 шт.;
- ковбаса — 100 г;
- твердий сир — 100 г;
- рослинна олія — 100 мл;
- перець чорний мелений — за смаком
Спосіб приготування:
- У миску влити кефір, додати яйце, перемішати.
- Додати половину просіяного борошна, перемішати. Підсипати борошно поступово, щоб досягти потрібної консистенції тіста — воно має бути як густа сметана.
- Сир натерти на великій тертці.
- Ковбасу порізати на маленькі кубики.
- Помідори нарізати на невеликі кубики.
- Додати продукти в миску із тістом.
- Додати перець, сіль та соду, перемішати, щоб почалася реакція.
- Викладати тісто столовою ложкою на розігріту з олією сковороду, обсмажити з двох сторін до золотистої скоринки.
А якщо ви любите смачно та ситно поснідати, рекомендуємо звернути увагу на різноманітні варіанти сніданків, які публікує "Телеграф". Кожен знайде страву до душі.