Пара шматочків хліба, стільки ж яєць і трохи сиру: сніданок, який захочеться знову і знову

Читать на русском
Автор
21173
Неймовірний сніданок за лічені хвилини
Неймовірний сніданок за лічені хвилини. Фото shuba.life

Приготуєте, поки закипає чайник

Ситний та смачний сніданок — важливий прийом їжі. До того ж хочеться, щоб він був ще корисним та швидким у приготуванні.

Якщо вам зранку хочеться поласувати саме такою стравою, пропонуємо приготувати сендвіч з яйцем за рецептом 1000 Menu. Ситний, поживний сніданок точно припаде до смаку і дорослим, і дітям.

Як приготувати сендвіч з яйцем

Інгредієнти:

  • білий хліб для тостів — 60 г (2 шматочки);
  • яйця — 2 шт.;
  • помідори — 1 шт. або 4 помідори чері;
  • твердий сир — 30 г (дві скибочки);
  • рослинна олія для смаження — 0.5 ч. л.;
  • зелень, сіль — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Помідор миємо, сушимо і нарізаємо тонкими кружальцями, а помідори чері розрізаємо навпіл.
  2. Зелень ретельно миємо та сушимо, відриваємо листочки та подрібнюємо їх.
  3. Яйця вбиваємо в миску, солимо і збиваємо вилкою або віночком до однорідного стану.
  4. На середньому вогні розігріваємо сковороду з рослинною олією, виливаємо яєчну суміш і зверху викладаємо обидва шматочки хліба.
  5. Коли яйце підрум’яниться, перевертаємо на інший бік, викладаємо шматочки помідора, посипаємо зеленню та викладаємо шматочки сиру. Смажимо під кришкою на невеликому вогні до розплавлення сиру.

Складаємо готовий сендвіч начинкою всередину, розрізаємо по діагоналі та подаємо до столу разом із пікантною кавою. Смачного!