Котлети а-ля шкільна їдальня: цю страву рідні зметуть разом із тарілкою
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 20550
![Дуже ніжні і смачні котлетки](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/ef/f6e6889e-17b654d10e5e29c3c78d8f79c0f9cefc.jpg?v=3967_1)
Рецепт дитячих котлет з їдальні
Ми розповідали, навіщо у котлетний фарш додавати яблуко. Тепер ділимось рецептом ідеальних котлет "а-ля шкільна їдальня".
Ці котлети готуються в духовці, що робить їх більш ніжними і корисними. Вони ідеально підходять для дитячого харчування. Рецептом поділились на порталі "Школа Життя".
Інгредієнти:
- Яловичина — 540 г
- Хліб — 110 г
- Вода — 140 мл
- Цибуля — 100 г
- Сіль — до смаку
- Масло вершкове — 45 г
- Сухарі для панірування
Спосіб приготування:
- М'ясо, хліб і цибулю прокручуємо через м'ясорубку двічі. Додаємо сіль і холодну воду, вимішуємо однорідний фарш.
- Розділяємо фарш на 9 порційних заготовок. З заготовок формуємо котлети товщиною 1,5-2 см. Запаніруємо їх у сухарях.
- Викладаємо котлети на деко, змащене вершковим маслом. Відправляємо котлети в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
- Додаємо в деко 50 мл гарячої води, поливаючи злегка котлети. Відправляємо до духовки ще на 5-7 хвилин.
Подаємо котлетки з улюбленим гарніром. Ми розповідали, як особливо смачно приготувати картопляне пюре.