Фантастичні солодощі з кількох інгредієнтів: ви приготуєте цю "ковбаску", поки кипить чайник
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 12222
![Ласощі родом з дитинства](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/5/b1/dc5a7b6c-99caa646c4e4e3be91a4f471b41e3b15.jpg?v=3501_1)
Знадобляться звичайні кукурудзяні палички
Ми ділились рецептом чудового торта на кефірі "Чорний принц". Тепер розповідаємо, як приготувати ласощі, які багато хто пам’ятає з дитинства.
На порталі Pixelinform поділились класичним рецептом такої ковбаски. Для цікавішого смаку можна додати в масу інші інгредієнти, наприклад, цукати, сухофрукти, шоколад або какао.
Інгредієнти:
- Кукурудзяні палички — 180 г
- Варене згущене молоко — 380 г
- Вершкове масло — 100 г
- Горіхи — 50 г
Спосіб приготування:
- Кукурудзяні палички нарізаємо на невеликі шматочки. Можна розламати руками, головне — не в крихту, щоб залишались шматочки. Змішуємо їх з горіхами.
- У окремій мисці змішуємо варене згущене молоко і розм'якшене вершкове масло. З'єднуємо ці дві маси і перемішуємо їх до однорідності. Отриману масу перекладаємо на харчову плівку і формуємо ковбаску.
- Загортаємо ковбаску в харчову плівку і ставимо в холодильник на мінімум 6 годин. Після цього можна розгортати та куштувати.
Найкращим "компаньйоном" для такої солодкої ковбаски стане гаряче какао. Ми розповідали, як його приготувати.