З простих продуктів вийде ціла гора котлет: цю рибну страву готуватимете знову й знову
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1731
![Чудова вечеря для всієї сім'ї](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/08/79116ce0-c0008702628c174b7a2ebf78d22b6082.png?v=9845_1)
Котлети виходять ароматними та смачними
З риби можна приготувати безліч смачних страв. Її смажать, запікають у духовці з овочами, готують рибну нарізку або ж маринують.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати рибні котлетки з недорогої риби, які вийдуть соковитими та смачними. а рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".
Як приготувати рибні котлети
Інгредієнти:
- філе риби — 300 г;
- цибуля — 2 шт.;
- хліб — 100 г;
- молоко — 150 мл;
- яйце — 1 шт.;
- вершкове масло — 20-30 г;
- сіль і перець — за смаком;
- олія (рафінована) — 8 ст. л.;
- панірувальні сухарі — 6 ст. л.;
Спосіб приготування:
- Рибу нарізати на шматочки, для цієї страви можна взяти короп, попри те, що це кістлява риба.
- Цибулю довільно нарізати.
- З хліба зрізати скоринки, щоб отримати 100 г м'якуша, залити його молоком.
- Цибулю подрібнити до стану пюре, додати яйце, збити до утворення піни.
- У блендер додати шматочки риби, збити.
- До отриманої маси додати 20-30 г вершкового масла кімнатної температури.
- Додати хліб, подрібнити.
- Фарш викласти в миску, посолити, поперчити, перемішати.
- Руками сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях.
- Обсмажити спершу з одного боку під відкритою кришкою близько 5 хвилин.
- Потім перевернути та смажити ще 5 хвилин під закритою кришкою.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо посмажити її у цибулевому клярі. Сама цибуля у страві практично не відчувається, але відчувається її характерний аромат.