З простих продуктів вийде ціла гора котлет: цю рибну страву готуватимете знову й знову

Читать на русском
Автор
1731
Чудова вечеря для всієї сім'ї
Чудова вечеря для всієї сім'ї. Фото gazdynja.com

Котлети виходять ароматними та смачними

З риби можна приготувати безліч смачних страв. Її смажать, запікають у духовці з овочами, готують рибну нарізку або ж маринують.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати рибні котлетки з недорогої риби, які вийдуть соковитими та смачними. а рецептом з нами поділилися на порталі "Українська ґаздиня".

Як приготувати рибні котлети

Інгредієнти:

  • філе риби — 300 г;
  • цибуля — 2 шт.;
  • хліб — 100 г;
  • молоко — 150 мл;
  • яйце — 1 шт.;
  • вершкове масло — 20-30 г;
  • сіль і перець — за смаком;
  • олія (рафінована) — 8 ст. л.;
  • панірувальні сухарі — 6 ст. л.;

Спосіб приготування:

  1. Рибу нарізати на шматочки, для цієї страви можна взяти короп, попри те, що це кістлява риба.
  2. Цибулю довільно нарізати.
  3. З хліба зрізати скоринки, щоб отримати 100 г м'якуша, залити його молоком.
  4. Цибулю подрібнити до стану пюре, додати яйце, збити до утворення піни.
  5. У блендер додати шматочки риби, збити.
  6. До отриманої маси додати 20-30 г вершкового масла кімнатної температури.
  7. Додати хліб, подрібнити.
  8. Фарш викласти в миску, посолити, поперчити, перемішати.
  9. Руками сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях.
  10. Обсмажити спершу з одного боку під відкритою кришкою близько 5 хвилин.
  11. Потім перевернути та смажити ще 5 хвилин під закритою кришкою.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо посмажити її у цибулевому клярі. Сама цибуля у страві практично не відчувається, але відчувається її характерний аромат.