Бюджетну рибу миттю зметуть з тарілок: запечіть її по-грецьки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2799
Готується швидко, смакує з рисом чи картопляним пюре
Навіть найдешевша риба може бути дуже смачною, якщо її правильно приготувати. Так, завдяки овочам та смачному маринаду можна створити кулінарний шедевр із хека.
Або ж звернути увагу на спосіб приготування білої рибки по-грецьки. Як це зробити – розповідають на Facebook-сторінці "Прості рецепти домашньої кухні".
Риба запечена по-грецьки
Інгредієнти:
- філе будь-якої білої риби — 700 г;
- помідори — 2 шт.;
- сир твердий — 150 г;
- сметана — 200 г;
- часник — 2-3 зуб.;
- зелень петрушки;
- сіль, перець.
Спосіб приготування:
- Помідори нарізати невеликими кубиками.
- Зелень дрібно нарізати.
- В отриману масу видавити часник, посолити, поперчити, додати сметану.
- Сир натерти на тертці і додати до решти продуктів, перемішати.
- Рибу нарізати порційними шматочками, викласти на деко.
- Кожен шматочок посолити, поперчити, викласти зверху сирно-овочеву суміш.
- Запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 40 хвилин.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо посмажити її у цибулевому клярі. Сама цибуля у страві практично не відчувається, але відчувається її характерний аромат.