На бутерброд і в салат: буженина за цим рецептом вийде в сто разів смачнішою за магазинну
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22949
Ви приготуєте м’ясо дуже просто
Ковбаса – важливий продукт на нашій кухні. Важко уявити собі ранковий бутерброд без неї чи улюблений олів’є.
Однак магазинна ковбаса – не найкорисніший продукт. Ми пропонуємо домашню буженину, яка вийде набагато смачніше за покупний продукт. Тим більше приготувати її за рецептом "Мета" досить просто.
Як приготувати домашню буженину
Інгредієнти:
- свиняча вирізка — 1 кг;
- голівка часнику;
- не дуже гостра гірчиця — 3 ст. л.;
- сіль — 1 ч. л.;
- лавровий лист, орегано, чебрець, сухий розмарин, чорний перець — на смак.
Спосіб приготування:
- Подрібнюємо всі прянощі та змішуємо їх із сіллю.
- М’ясо миємо, робимо кілька проколів, шпигуємо їх часником і ретельно натираємо сумішшю прянощів і солі. Після цього обмазуємо гірчицею, кладемо в миску, накриваємо харчовою плівкою і ставимо маринуватися в холодильнику на 8 годин або ніч.
- Через зазначений час дістаємо м’ясо з холодильника та залишаємо на годину 1 годину за кімнатної температури.
- Після цього завертаємо м’ясо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів на 1.5 години. Вимикаємо духовку та залишаємо м’ясо ще на годину.
- Готове м’ясо дістаємо з духовки, знімаємо фольгу, нарізаємо та подаємо до столу.
Подавати її можна з незвичайними картопляними коржиками за рецептом "Телеграфа". Вийде неймовірно смачно!