На бутерброд і в салат: буженина за цим рецептом вийде в сто разів смачнішою за магазинну

Читать на русском
Автор
22949
Не тільки смачно, а й корисно
Не тільки смачно, а й корисно. Фото Сегодня

Ви приготуєте м’ясо дуже просто

Ковбаса – важливий продукт на нашій кухні. Важко уявити собі ранковий бутерброд без неї чи улюблений олів’є.

Однак магазинна ковбаса – не найкорисніший продукт. Ми пропонуємо домашню буженину, яка вийде набагато смачніше за покупний продукт. Тим більше приготувати її за рецептом "Мета" досить просто.

Як приготувати домашню буженину

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка — 1 кг;
  • голівка часнику;
  • не дуже гостра гірчиця — 3 ст. л.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • лавровий лист, орегано, чебрець, сухий розмарин, чорний перець — на смак.

Спосіб приготування:

  1. Подрібнюємо всі прянощі та змішуємо їх із сіллю.
  2. М’ясо миємо, робимо кілька проколів, шпигуємо їх часником і ретельно натираємо сумішшю прянощів і солі. Після цього обмазуємо гірчицею, кладемо в миску, накриваємо харчовою плівкою і ставимо маринуватися в холодильнику на 8 годин або ніч.
  3. Через зазначений час дістаємо м’ясо з холодильника та залишаємо на годину 1 годину за кімнатної температури.
  4. Після цього завертаємо м’ясо у фольгу і відправляємо в розігріту до 180 градусів на 1.5 години. Вимикаємо духовку та залишаємо м’ясо ще на годину.
  5. Готове м’ясо дістаємо з духовки, знімаємо фольгу, нарізаємо та подаємо до столу.

Подавати її можна з незвичайними картопляними коржиками за рецептом "Телеграфа". Вийде неймовірно смачно!