Рецепт ідеальних відбивних: секретний кляр з трьох інгредієнтів

Читать на русском
Автор
52007
Цей сирний кляр найкраще пасує саме курці
Цей сирний кляр найкраще пасує саме курці. Фото etnosoft.com.ua

Відбивні будуть просто фантастично смачними

Ми ділились рецептом дуже смачних пісних голубців. Тепер розповідаємо, як приготувати відбивні з курятини в оригінальному клярі.

Курочка виходить особливо апетитною, з сиром з легкою золотистою скоринкою. Це чудова основна страва, яка відмінно поєднується майже з будь-яким гарніром. Рецептом поділились на порталі "Сенсація".

Інгредієнти:

  • Куряче яйце – 2 шт
  • Куряча грудка – 4 шт
  • Сир твердий – 200 г
  • Борошно пшеничне I сорту – 3 ст.
  • Молотий чорний перець, сіль

Спосіб приготування:

  1. Філе нарізаємо порційними шматками. Найкраще різати впоперек волокон, так готова страва буде особливо ніжною.
  2. Нарізані шматочки відбиваємо з двох боків. Якщо відбиватимете молотком, що зберегти структуру м’яса, накрийте їх зверху шматочком целофану.
  3. Посипаємо м’ясо сіллю, перцем та іншими спеціями до смаку. Для кляру в окремій мисочці збиваємо яйця.
  4. Додаємо борошно та тертий сир. Перемішуємо.
  5. Обсмажуємо заздалегідь підготовлену курочку, добре обвалявши в клярі. Смажимо з обох боків до рум’яності та викладаємо на паперові серветки.

До такої страви пасуватиме будь-який гарнір. Ми розповідали, як приготувати особливо ніжне картопляне пюре.