Раз-два-три — і страва на столі: рецепт салату для тих, кому набрид олів’є
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 30561
![Ідеальний салат, щоб урізноманітнити меню](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/d/fc/d43b2fcf-1fdc53d2120ba2150977dc9360148fcd.jpg?v=2691_1)
Смак оцінить навіть найдосвідченіший гурман
Чи можна приготувати щось простіше за салат? Нарізали всі інгредієнти, заправили улюбленим соусом і страва готова. А якщо вам набрид такий звичний олів’є, пропонуємо поласувати грибним салатом.
Рецепт Shuba просто створений для осінньо-зимового сезону — адже саме в цей період організм потребує поживної, калорійної їжі та вітамінів. Збалансований та насичений смак точно зробить цю страву хітом на вашому столі.
Як приготувати салат з грибами?
Інгредієнти на 3 порції:
- картопля — 3 шт.;
- печериці — 500 г;
- цибуля — 1 шт.;
- яйця курячі — 3 шт.;
- сир твердий — 150 г;
- майонез 72% — 200 г;
- олія соняшникова — 30 г;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Картоплю миємо, варимо до готовності, даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці.
- Яйця відварюємо круто, чистимо і також натираємо на великій тертці. На такій же тертці натираємо твердий сир.
- Цибулю чистимо, нарізаємо кубиками та відправляємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо до напівпрозорості, додаємо нарізані шматочками гриби. Смажимо протягом 10 хвилин, солимо, перчимо на смак і охолоджуємо.
- На блюдо викладаємо підготовлену картоплю, солимо, перчимо і змащуємо майонезом. Другим шаром викладаємо гриби із цибулею, також змащуємо майонезом. Наступний шар – яйця з майонезом, який посипаємо натертим сиром.
- Даємо салату настоятися та подаємо до столу.
Якщо раптом у вас залишиться трохи салату після застілля, зберігайте його правильно. Так ви збережете ваш гаманець