Просто замініть один інгредієнт в "Мімозі": як приготувати салат ресторанного рівня

Читать на русском
Автор
10326
Класична "Мімоза" з новими нотками
Класична "Мімоза" з новими нотками. Фото 1000.menu

Напрочуд вдалий та бюджетний рецепт

Ми розповідали, як приготувати особливо ефектний салат з крабовими паличками. Тепер ділимось рецептом чудової закуски "Мімоза". Багато хто любить класичний салат, та ми розповідаємо, як приготувати його ще смачніше.

Мімоза по-новому точно заслуговує бути на вашому святковому столі і не тільки. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".

Інгредієнти:

  • картопля – 3 шт;
  • морква – 2 шт;
  • консервована горбуша або тунець – 180 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • плавлені сирки – 2 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • майонез, сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Моркву та картоплю варимо в мундирі до готовності та охолоджуємо. Яйця варимо накруто і залишаємо охолоджуватись. Все чистимо та окремо натираємо на тертку.
  2. Плавлені сирки кладемо в морозилку на 15 хвилин, а тоді — натираємо. Для формування салату беремо пласку тарілку та кондитерське кільце.
  3. Першим шаром викладаємо натерту на крупній тертці картоплю. Злегка присолюємо шар і змащуємо майонезом.
  4. Далі викладаємо рибну консерву, попередньо розім’яту виделкою. Робимо сіточку з майонезу.
  5. Наступним шаром викладаємо дрібно нарізану цибулину. На крупній тертці натираємо моркву. Цей шар злегка присолюємо і змащуємо майонезом.
  6. Наверх викладаємо натерті на крупну тертку плавлені сирки. Робимо на них майонезну сіточку.
  7. Наступним шаром кладемо яєчні булки. Змащуємо майонезом і затираємо жовтками.

Ставимо салат настоятися в холодильник на кілька годин. Перед подачею знімаємо кільце. Також ми розповідали, у чому посмажити рибу, щоб було смачно.