Просто замініть один інгредієнт в "Мімозі": як приготувати салат ресторанного рівня
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10326
Напрочуд вдалий та бюджетний рецепт
Ми розповідали, як приготувати особливо ефектний салат з крабовими паличками. Тепер ділимось рецептом чудової закуски "Мімоза". Багато хто любить класичний салат, та ми розповідаємо, як приготувати його ще смачніше.
Мімоза по-новому точно заслуговує бути на вашому святковому столі і не тільки. Рецептом поділились на порталі "1 хвилина".
Інгредієнти:
- картопля – 3 шт;
- морква – 2 шт;
- консервована горбуша або тунець – 180 г;
- цибуля – 1 шт;
- плавлені сирки – 2 шт;
- яйця – 3 шт;
- майонез, сіль, перець за смаком.
Спосіб приготування:
- Моркву та картоплю варимо в мундирі до готовності та охолоджуємо. Яйця варимо накруто і залишаємо охолоджуватись. Все чистимо та окремо натираємо на тертку.
- Плавлені сирки кладемо в морозилку на 15 хвилин, а тоді — натираємо. Для формування салату беремо пласку тарілку та кондитерське кільце.
- Першим шаром викладаємо натерту на крупній тертці картоплю. Злегка присолюємо шар і змащуємо майонезом.
- Далі викладаємо рибну консерву, попередньо розім’яту виделкою. Робимо сіточку з майонезу.
- Наступним шаром викладаємо дрібно нарізану цибулину. На крупній тертці натираємо моркву. Цей шар злегка присолюємо і змащуємо майонезом.
- Наверх викладаємо натерті на крупну тертку плавлені сирки. Робимо на них майонезну сіточку.
- Наступним шаром кладемо яєчні булки. Змащуємо майонезом і затираємо жовтками.
Ставимо салат настоятися в холодильник на кілька годин. Перед подачею знімаємо кільце. Також ми розповідали, у чому посмажити рибу, щоб було смачно.