Зимові лайфхаки, які спростять життя жінкам

Читать на русском
Автор
1749
Жінки взимку дуже вразливі
Жінки взимку дуже вразливі. Фото Freepik

Якщо температура опустилася нижче -20 С, то про моду можете забути

Взимку доволі складно залишатися справжньою жінкою. Волосся електризується під головними уборами, морозний вітер сушить шкіру, губи страждають через тріщини. Всі ці проблеми можна вирішити, але не варто забувати, що зима – це час, коли в думках передусім комфорт та зручність, а вже питання краси другорядне.

Іnbus пише, як створити жінкам приємні умови для себе взимку та подбати про зовнішній вигляд та внутрішній спокій. Не забувайте, що передусім простота у всьому гарантує вирішення багатьох проблем.

Стиль узимку

Якщо температура опустилася нижче -20 С, то передусім хочеться почуватися комфортно та просто огорнути себе теплом. Якщо ви плануєте тривалу подорож, то точно варто замислитися про зручність, а не про зовнішній вигляд.

Взимку складно підібрати образ з силуетом, який пасуватиме. Пуховики та шуби перетворюють нас на ошатних дам. Тому звертайте увагу на колір: обирайте насичені відтінки. Експериментуйте з кольоровими комбінаціями, не бійтеся сміливих поєднань.

Якщо маєте чорний пуховик або сіре пальто, тоді додайте до свого образу яскравих аксесуарів. Аби щодня виглядати по-різному, придбайте кілька головних уборів. Комбінуйте аксесуари за настроєм.

Стиль
Яскраві аксесуари - яскравий настрій

Придивіться до теплих комбінезонів – це точно про тепло і затишок.

Догляд за шкірою

Шкіра, волосся і губи найбільш уразливі взимку. Придбайте якісний бальзам для губ та використовуйте різноманітні скраби.

Крем
Зволожуйте не лише шкіру обличчя

Можна приготувати натуральні засоби по догляду за шкірою в домашніх умовах. Для цього варто змішати мед та трохи цукру, помасажуйте цим еліксиром губи. Можете скористатись звичайною зубною щіткою. Змочіть її теплою водою і акуратно потріть губи. Після цієї операції треба зволожити губи. Для цього скористаєтеся бальзамом або домашнім вершковим маслом.

Зволоження шкіри

Аби крем добре зволожив вашу шкіру, пшикніть поверх нього термальною водою. В нічний крем додавайте кілька крапель масла. Так, шкіра буде виглядати більш гладкою і сяючою.

До тональної основи додавайте масло макадамії, абрикосових або виноградних кісточок, так вона лягатиме гладко на шкіру.

Догляд за волоссям

Крім щоденних засобів, додайте ще додаткові креми, масла і емульсії, які непотрібно змивати. Вони допоможуть волоссю легше перенести зиму і залишитися такими ж красивими.

Дівчина
Волосся взимку потребує додаткового зволоження

Пийте чисту воду та придбайте зволожувач для повітря.

Імунітет

Заварюйте чай з лимоном та імбирем. Діставайте журавлину, калину та інші ягоди для корисних напоїв. Щодня з'їдайте по яблуку і чайній ложці меду. Не забувайте про часник.

Чай
Чай з медом - це панацея від поганого настрою

Раніше "Телеграф" писав, що робити, щоб шкіра ніг узимку не пересихала. Можете дослухатися до косметологів.