Рибні котлети стануть соковитими та ніжними: додайте до них секретний інгредієнт
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 15119
Відмінний варіант ситного обіду чи вечері
Любителі риби готують із неї безліч різноманітних страв. Її смажать, запікають на овочевій подушці, тушкують або готують із неї нарізку.
Відмінним варіантом буде приготувати із риби котлети. А щоб вони не були сухими, рекомендується додати до фаршу сало, повідомляє "Say7".
Як приготувати рибні котлети
Інгредієнти:
- філе риби — 700 г;
- сало — 100 г;
- цибуля — 150 г;
- молоко — 250 г;
- батон — 100 г;
- рослинна олія
- сіль
- перець
Спосіб приготування:
- Батон замочити у молоці.
- Рибу помити, обсушити.
- Пропустити через м’ясорубку рибу, сало, цибулю.
- Додати батон, віджатий від молока.
- Фарш посолити, поперчити, перемішати.
- Сформувати котлети.
- Смажити котлети з кожного боку по 7-10 хвилин до золотистої скоринки.
А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати її по-грецьки. Вона готується швидко і смакує з рисом або картопляним пюре.