Рибні котлети стануть соковитими та ніжними: додайте до них секретний інгредієнт

Читать на русском
Автор
15119
Смачна, корисна страва для різноманітності меню Новина оновлена 29 січня 2024, 08:43
Смачна, корисна страва для різноманітності меню. Фото say7.info

Відмінний варіант ситного обіду чи вечері

Любителі риби готують із неї безліч різноманітних страв. Її смажать, запікають на овочевій подушці, тушкують або готують із неї нарізку.

Відмінним варіантом буде приготувати із риби котлети. А щоб вони не були сухими, рекомендується додати до фаршу сало, повідомляє "Say7".

Як приготувати рибні котлети

Інгредієнти:

  • філе риби — 700 г;
  • сало — 100 г;
  • цибуля — 150 г;
  • молоко — 250 г;
  • батон — 100 г;
  • рослинна олія
  • сіль
  • перець

Спосіб приготування:

  1. Батон замочити у молоці.
  2. Рибу помити, обсушити.
  3. Пропустити через м’ясорубку рибу, сало, цибулю.
  4. Додати батон, віджатий від молока.
  5. Фарш посолити, поперчити, перемішати.
  6. Сформувати котлети.
  7. Смажити котлети з кожного боку по 7-10 хвилин до золотистої скоринки.

А якщо ви любите рибу, рекомендуємо приготувати її по-грецьки. Вона готується швидко і смакує з рисом або картопляним пюре.