Ви засолите рибку за цим рецептом, поки друзі їдуть до вас у гості
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3687
![Відмінна страва без особливих зусиль](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/c/e2/1161a8c9-b305f2ee618041e401c1a97f7d7d6e2c.jpg?v=2698_1)
Простий, але перевірений рецепт
Маринована риба — чи не найпопулярніша закуска і на сімейних посиденьках, і на святкових столах. Проте процес досить тривалий і складний: спочатку необхідно приготувати смачний розсіл, потім витримати в ньому рибу.
Якщо вам хочеться маринованої рибки, але не хочеться довгих "танців з бубном", пропонуємо замаринувати рибку за рецептом "Важно знать". У вас на столі смачна закуска буде вже за пару годин і ви точно порадуєте близьких та друзів.
Як швидко засолити рибу
Інгредієнти:
- 0,5 кг філе червоної риби;
- 1,5 ст. л. солі;
- 1,5 ст. л. цукру;
- 1 ст. л. соєвого соусу;
- 0,5 ч. л. лимонного соку.
Спосіб приготування:
- Філе червоної риби обережно нарізаємо на кілька невеликих шматочків.
- В окремому посуді змішуємо сіль із цукром і обвалюємо рибу в отриманій суміші.
- Рибу відправляємо в окремий контейнер і поливаємо соєвим соусом та лимонним соком. Контейнер закриваємо та відправляємо його в холодильник на 2 години.
- Кожні 20-25 хвилин дістаємо контейнер, ретельно його струшуємо, щоб маринад рівномірно розподілявся по м’ясу риби, і відправляємо назад в холодильник.
Через зазначений час дістаємо рибу з контейнера і подаємо до столу разом із цибульним хлібом. Смачного!