Ви засолите рибку за цим рецептом, поки друзі їдуть до вас у гості

Читать на русском
Автор
3686
Відмінна страва без особливих зусиль
Відмінна страва без особливих зусиль. Фото vazhnoznat.com

Простий, але перевірений рецепт

Маринована риба — чи не найпопулярніша закуска і на сімейних посиденьках, і на святкових столах. Проте процес досить тривалий і складний: спочатку необхідно приготувати смачний розсіл, потім витримати в ньому рибу.

Якщо вам хочеться маринованої рибки, але не хочеться довгих "танців з бубном", пропонуємо замаринувати рибку за рецептом "Важно знать". У вас на столі смачна закуска буде вже за пару годин і ви точно порадуєте близьких та друзів.

Як швидко засолити рибу

Інгредієнти:

  • 0,5 кг філе червоної риби;
  • 1,5 ст. л. солі;
  • 1,5 ст. л. цукру;
  • 1 ст. л. соєвого соусу;
  • 0,5 ч. л. лимонного соку.

Спосіб приготування:

  1. Філе червоної риби обережно нарізаємо на кілька невеликих шматочків.
  2. В окремому посуді змішуємо сіль із цукром і обвалюємо рибу в отриманій суміші.
  3. Рибу відправляємо в окремий контейнер і поливаємо соєвим соусом та лимонним соком. Контейнер закриваємо та відправляємо його в холодильник на 2 години.
  4. Кожні 20-25 хвилин дістаємо контейнер, ретельно його струшуємо, щоб маринад рівномірно розподілявся по м’ясу риби, і відправляємо назад в холодильник.

Через зазначений час дістаємо рибу з контейнера і подаємо до столу разом із цибульним хлібом. Смачного!