Від цієї закуски за секунду не залишиться ні шматочка: ніхто не здогадається, що вона з оселедця

Читать на русском
Автор
24805
Рулетики виходять неймовірно ніжними
Рулетики виходять неймовірно ніжними. Фото babusyni-retsepty

Жоден гість не відмовиться від ще одного шматочка

Зазвичай оселедець ми подаємо з картопляним пюре або готуємо його під "Шубою". А давайте сьогодні поекспериментуємо та приготуємо неймовірну закуску із цієї риби.

Якщо оселедець трохи відбити і загорнути у нього незвичайну начинку, то вийде досить незвичайна страва. Таку закуску від "Бабушкиних рецептів" можна подавати й на святковий стіл, і на сімейний обід чи вечерю – вона розлетиться з тарілок за секунди.

Як приготувати закуску з оселедця

Інгредієнти на 2 рулети:

  • філе оселедця – 400 г;
  • м’який сир – 140 г;
  • плавлений сир – 90 г;
  • солоні огірки – 90 г;
  • червоний болгарський перець – 40 г;
  • варені яйця – 2 шт.;
  • зелена цибуля – 30 г.

Спосіб приготування:

  1. Філе оселедця обгортаємо харчовою плівкою та інтенсивно відбиваємо, доки воно не стане тонким.
  2. Для приготування начинки невеликими кубиками нарізаємо солоні огірки та болгарський перець. На великій тертці натираємо варені яйця та плавлені сирки. Підготовлені інгредієнти викладаємо у глибоку місткість, додаємо м’який сир, за бажанням перчимо та перемішуємо до однорідного стану.
  3. За допомогою ложки або силіконової лопатки викладаємо начинку на філе та розподіляємо рівним шаром. Згортаємо рибу щільними рулетами, закріплюємо плівку та розрівнюємо все. Відправляємо в холодильник на ніч чи морозилку на 3-4 години.

Охолоджені рулети нарізаємо кружальцями та подаємо з домашнім хлібом. У вас вийде надзвичайно смачна закуска.