Від цієї закуски за секунду не залишиться ні шматочка: ніхто не здогадається, що вона з оселедця
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 24805
Жоден гість не відмовиться від ще одного шматочка
Зазвичай оселедець ми подаємо з картопляним пюре або готуємо його під "Шубою". А давайте сьогодні поекспериментуємо та приготуємо неймовірну закуску із цієї риби.
Якщо оселедець трохи відбити і загорнути у нього незвичайну начинку, то вийде досить незвичайна страва. Таку закуску від "Бабушкиних рецептів" можна подавати й на святковий стіл, і на сімейний обід чи вечерю – вона розлетиться з тарілок за секунди.
Як приготувати закуску з оселедця
Інгредієнти на 2 рулети:
- філе оселедця – 400 г;
- м’який сир – 140 г;
- плавлений сир – 90 г;
- солоні огірки – 90 г;
- червоний болгарський перець – 40 г;
- варені яйця – 2 шт.;
- зелена цибуля – 30 г.
Спосіб приготування:
- Філе оселедця обгортаємо харчовою плівкою та інтенсивно відбиваємо, доки воно не стане тонким.
- Для приготування начинки невеликими кубиками нарізаємо солоні огірки та болгарський перець. На великій тертці натираємо варені яйця та плавлені сирки. Підготовлені інгредієнти викладаємо у глибоку місткість, додаємо м’який сир, за бажанням перчимо та перемішуємо до однорідного стану.
- За допомогою ложки або силіконової лопатки викладаємо начинку на філе та розподіляємо рівним шаром. Згортаємо рибу щільними рулетами, закріплюємо плівку та розрівнюємо все. Відправляємо в холодильник на ніч чи морозилку на 3-4 години.
Охолоджені рулети нарізаємо кружальцями та подаємо з домашнім хлібом. У вас вийде надзвичайно смачна закуска.