З цим рецептом сирників можете спати довше, адже сніданок ви приготуєте за хвилини
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 22889
Встигнете, поки рідня чистить зуби
Що може бути чудовим варіантом для сніданку, крім пишного омлету та улюблених млинців? Звичайно ж, апетитні та золотаві сирники.
Сьогодні ми з Foodoboz побалуємо вас і ваших близьких смачними сирниками, але не звичайними. Ми пропонуємо додати до страви один дуже нестандартний інгредієнт – яблука. Простий і доступний рецепт, напевно, вам сподобається, а близькі полюблять ці сирники за їх фантастичний смак.
Як приготувати сирники з яблуками
Інгредієнти:
- сир — 700 г;
- яйця — 3 шт.;
- цукор — 4 ст. л.;
- ванільний цукор — 1 пакетик;
- пшеничне борошно — 5 ст. л.;
- яблука — 2-3 шт.;
- масло вершкове — 40 г;
- рослинна олія — для смаження.
Спосіб приготування:
- Сир змішуємо з цукром, ванільним цукром, курячими яйцями. Все ретельно перемішуємо вилкою або віночком.
- У сирне тісто додаємо борошно, все перемішуємо.
- Яблука миємо, чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо м'якуш дрібним кубиком та відправляємо у тісто. Туди ж додаємо корицю, знову перемішуємо.
- Змоченими у воді руками формуємо сирники, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо їх на олії по 3-4 хвилини з кожного боку до появи рум’яної скоринки.
- Сирники перекладаємо на змащене олією деко, поливаємо сирники розтопленим вершковим маслом і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Готові сирники подаємо з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного.