З цим рецептом сирників можете спати довше, адже сніданок ви приготуєте за хвилини

Читать на русском
Автор
22877
Не лише смачний, а й корисний сніданок Новина оновлена 19 грудня 2023, 08:16
Не лише смачний, а й корисний сніданок. Фото prostoway

Встигнете, поки рідня чистить зуби

Що може бути чудовим варіантом для сніданку, крім пишного омлету та улюблених млинців? Звичайно ж, апетитні та золотаві сирники.

Сьогодні ми з Foodoboz побалуємо вас і ваших близьких смачними сирниками, але не звичайними. Ми пропонуємо додати до страви один дуже нестандартний інгредієнт – яблука. Простий і доступний рецепт, напевно, вам сподобається, а близькі полюблять ці сирники за їх фантастичний смак.

Як приготувати сирники з яблуками

Інгредієнти:

  • сир — 700 г;
  • яйця — 3 шт.;
  • цукор — 4 ст. л.;
  • ванільний цукор — 1 пакетик;
  • пшеничне борошно — 5 ст. л.;
  • яблука — 2-3 шт.;
  • масло вершкове — 40 г;
  • рослинна олія — для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Сир змішуємо з цукром, ванільним цукром, курячими яйцями. Все ретельно перемішуємо вилкою або віночком.
  2. У сирне тісто додаємо борошно, все перемішуємо.
  3. Яблука миємо, чистимо, видаляємо серцевину, нарізаємо м'якуш дрібним кубиком та відправляємо у тісто. Туди ж додаємо корицю, знову перемішуємо.
  4. Змоченими у воді руками формуємо сирники, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо їх на олії по 3-4 хвилини з кожного боку до появи рум’яної скоринки.
  5. Сирники перекладаємо на змащене олією деко, поливаємо сирники розтопленим вершковим маслом і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Готові сирники подаємо з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа". Смачного.