Для цього салату все наріжте і змішайте: лінивіше рецепту ви не знайдете

Читать на русском
Автор
27450
Швидкий, смачний та пікантний салат
Швидкий, смачний та пікантний салат. Фото static.1000.menu

Раз-два — і страва на столі

Без різноманітних салатів ми не представляємо новорічний стіл. І щоб не пригощати гостей класичним олів’є чи оселедцем під "Шубою", пропонуємо рецепт незвичайного салату.

Таку страву за рецептом 1000 Menu ви приготуєте навіть якщо до Нового року залишилося 15 хвилин. Вам просто потрібно нарізати всі інгредієнти, заправити майонезом та подати до столу. Не забудьте гостям дати та блокноти – вони неодмінно захочуть записати рецепт.

Як приготувати салат з корейською морквою

Інгредієнти на 6 порцій:

  • корейська морква — 300 г;
  • ковбаса "Сервелат" (будь-яка інша копчена або шинка) — 300 г;
  • свіжі огірки — 2 шт.;
  • житні сухарики (покупні чи домашні) — 100 г;
  • часник за бажанням — 1 зубчик;
  • майонез — 3 ст. л.

Спосіб приготування:

  1. Огірки миємо, зрізаємо кінчики, якщо потрібно — і шкірку, нарізаємо їх соломкою.
  2. Очищаємо ковбасу від оболонки та нарізаємо такою ж соломкою, як і огірки.
  3. Часник чистимо і пропускаємо через прес.
  4. У салатник складаємо підготовлені огірки, ковбасу, додаємо моркву, сухарики та часник. Заправляємо салат майонезом і одразу ж подаємо до столу.
  5. Якщо ви готуєте салат заздалегідь, сухарики додавайте перед подачею.

До речі, майонез для цього салату ви легко можете приготувати вдома за рецептом "Телеграфа". Так ваша страва буде не тільки смачнішою, а й кориснішою.