Пару ложок – і похмілля не буде: цей бульйон поставить вас на ноги
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1491
Рецепт, який завжди буде у вас в закладках
Навіть якщо намагатись розрахувати кількість алкоголю у новорічну ніч, можна трохи переборщити з напоями під час свят. Тоді вранці чекає не найнеприємніший сюрприз у вигляді похмілля.
Безумовно, є безліч рецептів від цієї проблеми, але найкраще рішення м’ясний бульйон. Ця смачна страва допоможе вам від похмілля. А приготуємо ми його за рецептом Shuba.
Як приготувати м’ясний бульйон
Інгредієнти на 4 порції:
- яловичий стейк – 600 г;
- яловичина — 300 г;
- вода — 3 л;
- картопля — 3 шт.;
- морква — 1 шт.;
- томати чері — 6 шт.;
- селера, стебло -1 шт.;
- цибуля ріпчаста — 1 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- М’ясо миємо, відправляємо в каструлю, заливаємо водою і доводимо до кипіння. Залишаємо варитися, періодично знімаючи піну.
- Чистимо овочі, миємо, сушимо за допомогою паперових рушників та нарізаємо великими шматочками.
- Цибулю чистимо, розрізаємо навпіл і обсмажуємо протягом декількох хвилин на сухій сковороді.
- Коли бульйон стане чистим, додаємо сіль, картоплю та інші овочі. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь і варимо щонайменше 2 годин.
- Коли м’ясо стане м’яким, вимикаємо вогонь, дістаємо овочі та м’ясо.
- Через сито з щільною сіткою і чисту тканину проціджуємо бульйон в іншу каструлю, даємо охолонути в каструлі в холодильнику і видаляємо шумівкою затверділий наліт.
Розігріваємо м’ясний бульйон, додаємо шматочки м’яса та перцю і насолоджуємося разом із домашнім хлібом. Смачного.