Видаляти нічого не доведеться: як звільнити пам’ять телефону

Читать на русском
Автор
549931
Не доведеться видаляти фото
Не доведеться видаляти фото. Фото web-promo.ua

Як звільнити пам’ять на телефоні

Мабуть, кожен користувач смартфонів стикався з проблемою, коли не вистачає пам’яті. Різні месенджери найбільше її займають. Раніше ми розповідали, що зробити, щоб телефон не розряджався швидко. Тепер поговоримо, як "очистити" пам’ять вашого пристрою.

Найпростіший спосіб звільнити місце на телефоні — це видалити файли. Однак що ж робити, якщо фотографії, додатки чи відео потрібні і позбавлятися від них не хочеться? Про це розповіли на Уніан.

Як очистити пам’ять на телефоні

Якщо ви активний користувач месенджерів (Telegram, WhatsApp, Viber), то мали помітити, що пристрій сам зберігає фотографії та файли. Це зручно, адже вам не доводиться кожного разу робити це самостійно. Внаслідок цього пам’ять телефона забивається великою кількістю файлів, які зовсім не потрібні вам.

Все, що вам потрібно — очистити кеш месенджерів. Для цього треба зайти в "Налаштування" Telegram, далі — "Дані та сховище", "Використання сховища" і "Очистити кеш Telegram".

Цю процедуру варто робити регулярно, щомісяця. Це звільнює декілька гігабайтів пам’яті. Так ви не втрачаєте доступу до файлів.

Раніше "Телеграф" розповідав, що робити, якщо телефон не заряджається. Ми поділилися корисним лайфхаком.