Ваш смартфон не буде швидко розряджатися: що для цього треба зробити

Читать на русском
Автор
13047
Смартфон більше не буде швидко розряджатися Новина оновлена 28 грудня 2023, 07:30
Смартфон більше не буде швидко розряджатися. Фото Meta.ua

Які функції допоможуть заощадити енергію вашого смартфона

Проблема зі швидкою розрядкою телефона дуже поширеною серед користувачів. Якщо смартфон не тримає заряд цілий день, це не завжди сигналізує про те, що його треба нести в ремонт. Раніше ми вже розповідали, що робити, якщо пристрій не заряджається. А тепер поговоримо про те, як діяти при швидкій розрядці телефона.

Є функції, які вимкнувши чи активувавши, ваш девайс значно збільшить час роботи. Про них розповіли на Уніан.

Що зробити, щоб телефон не розряджався швидко

Увімкніть режим економії енергії

Це дуже банально, але багато хто ігнорує цю функцію, навіть коли заряд акумулятора менше, ніж 20%. Режим економії енергії зменшує кількість споживаного заряду. На деяких пристроях Android є енергоощадний режим "Ультра". Він вимикає всі процеси, які займають велику кількість заряду акумулятора, обмежує фонову активність, автоматично зменшує яскравість дисплея та вмикає темний режим.

Вимкніть геолокацію

Багато додатків на смартфоні постійно оновлюються, відстежуючи місце вашого розташування. Це потребує багато заряду батареї. Саме тому найкраще вимкнути цю функцію.

Активуйте темний режим

На всіх смартфонах є темний режим. Він зменшує навантаження на очі та збільшує час заряду батареї. Саме тому найкраще увімкнути цю функцію.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди не можна класти телефон під час заряджання. Ми поділилися, як повипливає на строк життя вашого смартфона заряджання його у м’яких місцях.