Проблему вирішено: що зробити, якщо телефон не заряджається

Читать на русском
Автор
10374
Зарядка телефона
Зарядка телефона. Фото 24tv.ua

Розповідаємо, як діяти, що ваш смартфон перестав заряджатися

Більшість людей, коли помічають, що їхній телефон перестав заряджатися, несуть його у ремонт та віддають за це купу грошей. Однак ми знаємо, як можна змусити телефон заряджатися без цього. А раніше ми вже розповідали, куди не можна класти телефон під час зарядки.

Коли телефон не заряджається, це приносить великі незручності його власникам. Зазвичай таке трапляється з iPhone. Про те, як позбутися таких проблем, розповіли на glavred.

Що робити, якщо телефон не заряджається, але під’єднаний до живлення

Якщо телефон під’єднаний до живлення, проте не заряджається, спочатку треба перевірити кабель на блочок. Можливо, вони пошкоджені. Спробуйте іншу розетку, проблема може бути в ній. Також варто переконатися, що роз’єм для зарядки чистий. Якщо ні, за допомогою спирту та м’якої зубної щітки його варто обережно очистити.

Якщо ви користувач iPhone, перевірте, чи заряджається ваш телефон від оригінально пристрою Apple. Якщо ні, перезапустіть телефон. Також подивіться в налаштуваннях, чи не увімкнена функція обмеження зарядки в режимі енергозбереження.

Зверніться в сервісний центр. Якщо телефон все ще не заряджається, найкраще звернутися до сервісного центру для діагностики та ремонту. Вода може спричинити серйозні внутрішні пошкодження, які потребують професійного втручання.

Раніше "Телеграф" розповідав, що треба натиснути, щоб телефон пропрацював на пів години довше. Ми поділилися цікавим лайфхаком.